ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Περίεργο. Να αναβληθεί η προγραμματισμένη, αφού είχε οριστεί ημέρα, ώρα και τόπος συγκέντρωσης, διαδήλωση διαμαρτυρίας του Παναθηναϊκού. Πολύ περίεργο. Επειδή, λέει, υπήρχε κίνδυνος πέμπτης φάλαγγας. Κάποια ύποπτα στοιχεία να υπονομεύσουν το χαρακτήρα της ειρηνικής διαδήλωσης.

Πόσοι να ήταν αυτοί που θα τολμούσαν να δράσουν αντιπαναθηναϊκά σε μια φορτισμένη παναθηναϊκή εκδήλωση; Αυτοί οι «αναρχικοί» είναι που θα έπρεπε να κινδυνεύουν από τους σωστούς παναθηναϊκούς, που θα τους ξεβράκωναν, και πολύ καλά θα τους έκαναν. Και να τους έσπαγαν στο ξύλο.

Μήπως είναι άλλοι οι λόγοι της αναβολής του συλλαλητηρίου. Ας πούμε ότι ο φόβος μήπως πέφτανε τίποτα αποδοκιμασίες στον Αλαφούζο. Αυτό δεν τρώγεται. Να γινόταν μια παναθηναϊκή κινητοποίηση κατά του σάπιου κατεστημένου κι άλλοι να τα χώνουν στον Μαρινάκη και το νέο του τακίμι, τον Κοντονή, κι άλλοι να ρίχνουν ευθύνες και συνθήματα κατά του Αλαφούζου.

Ύστερα είναι και το άλλο το περίεργο που θύμισε ολίγον ΝΔ ο Παναθηναϊκός. Απόλυτος αποσυντονισμός, δηλαδή. Βγήκε στο κλαρί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, φουνταριστός κι αυτός για το συλλαλητήριο και ατάκα... ακυρώθηκε το έργο! Μήπως δεν τον θέλανε τόσο ζεστό τον Δημητράκη.

Δεν αποκλείεται να έπαιξαν ρόλο και οι προγνώσεις καιρού. Το μετεωρολογικό δελτίο. Από σήμερα χαλάει ο καιρός. Αν υπήρχαν φόβοι για περιορισμένη προσέλευση κόσμου, με την επιδείνωση καιρού σίγουρα η απουσία των οπαδών θα ήταν πιο έντονη.

Διαβάστε ακόμα:

Διαδήλωση Παναθηναϊκού χωρίς... φωτοβολίδες