ΤΑ ΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΓΕΡΝ

πηγή: Intime
 

Το ακούσαμε κι αυτό. Ο Ολυμπιακός πλήρωσε την απραξία των 16 ημερών στο ματς. Το είπε επαγγελματίας. Ποδοσφαιριστής, δημοσιογράφος, δεν έχει σημασία. Δεν αποκλείεται ο απέναντύ του, πριν από λίγες ημέρες, να είπε πως η αναβολή του ντέρμπυ επιτρέπει στον Ολυμπιακό να είναι ξεκούραστος με την Μπάγερν.

Προτείνω να γίνει ανοικτή συζήτηση μελών και τελική ψηφοφορία για το αν φταίει ο άνθρωπος. Ποιος άνθρωπος; Μα, ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Μιλώντας με τη μια και την άλλη πλευρά, με ανθρώπους της πιάτσας, βάζελους και γάβρους, συμφωνούσαν και μου έλεγαν πως ο Σάββας Θεοδωρίδης «κέρδισε» την μη τέλεση του ντέρμπυ. Αρα, αν ισχύει αυτό, ο Σάββας θα πρέπει να αθωωθεί ή να καταδικαστεί για την ήττα από την Μπάγερν.

Μιλάμε για ρεσιτάλ ασυναρτησίας. Οταν δεν έχεις κάτι να πεις το βουλώνεις. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις αιτίες στην ήττα του Ολυμπιακού από την Μπάγερν. Η θρυλάρα θα έχανε και με 20 ημέρες ξεκούραση, και στον καλύτερο ρυθμό της, και στο πιο κωλόφαρδο βράδυ της, και στο πιο καντέμικο φεγγάρι των Βαυαρών.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν έγινε ποτέ το παιχνίδι στο Μόναχο