Ο ΚΑΡΕΜΠΕ ΤΗΝ ΕΧΕΙ... ΜΙΚΡΗ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ

πηγή: Intime
 

Ο Κριστιάν Καρεμπέ, πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και με επαγγελματική σχέση καριέρας σήμερα με τον πρωταθλητή γεννήθηκε σε κάποιο νησί του Ειρηνικού Ωκεανού, που αποτελεί γαλλική επικράτεια. Είναι το πέμπτο από τα 18 παιδιά των γονέων του.

Επειδή έγινε θόρυβος πολύς με το αν έκανε ή, όχι τη δήλωση σε ισπανικό περιοδικό ότι θα ήθελε να ήταν πορνοστάρ, αξίζει να αναφερθεί η εξής λεπτομέρεια. Ο Καρεμπέ ανήκει στη φυλή Κανάκ, που σημαίνει, όπως γνωρίζουν όλοι οι ανθρωπολόγοι, ότι οι άνδρες έχουν πολύ μικρό πέος. Πώς, λοιπόν, θα κέρδιζε φράγκα το παλληκάρι από τη βιομηχανία της πορνογραφίας όταν στερείται από το πιο βασικό... προσόν, δηλαδή ένα βαρβάτο ρόπαλο, που να μη χωράει στο σλιπάκι του.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Ο Κριστιάν Λαλί Καρεμπέ είναι ένα σοβαρό άτομο. Το αποδεικνύει η διαδρομή του σ' όλες τις ομάδες, από την Ναντ, την Σαμπντόρια μέχρι την Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία πήρε το τσάμπιονς ληγκ μέχρι την Μίντλεμπρω και από τον Ολυμπιακό στην Σερβέτ και την Μπαστιά.

Δεν είναι κάποιος σαχλαμάρας Σισέ ο Καρεμπέ, πρωταθλητής Ευρώπης και παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας, να πει σε δημοσιογράφο ότι αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής θα ήθελα να έπαιζα σε ταινίες πορνό. Η αλήθεια είναι ότι ο Καρεμπέ, που στη γλώσσα της φυλής του το όνομά του σημαίνει «Θυμωμένος», δήλωσε ότι θα ήθελε να ήταν ανθρωπολόγος. Για να μετράει το μήκος της ψωλής της κάθε φυλής;

Έλα! Μη μου πεις ότι πήρες σοβαρά ότι ο Καρεμπέ την έχει… μικρή. Το έγραψα για να γελοιοποιήσω τη τεχνητή βαβούρα που έκαναν με τη δήθεν δήλωσή του, από λάθος στη μετάφραση, ότι είχε όνειρο να γίνει πορνοστάρ.

Διαβάστε ακόμα:

Τα σπουδαία νέα από τα χρυσοκόριτσα της TV