ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

πηγή: Intime
 

Το έβαλε πρώτος στο τραπέζι ο αποδυτηριάκιας. Επειδή ο φίλος μου ο Νώντας, 70 χρονών άνθρωπος, 70 χρονών γάβρος, επιμένει ότι ο δρόμος του Ολυμπιακού είναι στο Europa League κι όχι στο Champions League. Δεν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά που θα μπουν στο ταμείο της ΠΑΕ, αλλά οι υψηλώτερες διακρίσεις.

Έτσι είναι. Ο Μαρινάκης το βλέπει αλλοιώς, ο Σύλβας αλλοιώς, ο Ιντέγιες αλλοιώς, ο οπαδός της ομάδας αλλοιώς. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι κάποιος απ' όλους εύχεται απόψε να αποκλειστεί ο Ολυμπιακός, έστω κι αν στη ψύχρα θεωρεί πως είναι καλύτερα να... χάσει από την Άρσεναλ.

Έχουμε πολύ καλή ομάδα, λέει ο Νώντας, όμως είμαστε Ολυμπιακός. Αν περάσουμε στους «16» του τσάμπιονς ληγκ δεν έχουμε καμμία τύχη αν πέσουμε σε Μπάρτσα και Τσέλσυ, τέλος πάντων ένα μεγαθήριο. Αντίθετα, στο γιουρόπα ληγκ οι πιθανότητες είναι μεγάλες να φθάσουμε στους «8» και «4» κι ακόμα στον τελικό.

Θα μου πεις ότι άλλο το λουσάτο τσάμπιονς ληγκ κι άλλο το γιουρόπα που είναι στη σκιά του. Η πρόκριση, όμως, στους «8» και στους «4» είναι απαγορευμένο όνειρο στο τσάμπιονς ληγκ για τον Ολυμπιακό.

Αυτά λέει ο Νώντας, γάβρος μέχρι θάνατο και παρ' όλα αυτά θα... στεναχωρηθεί αν δεν περάσει την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το μεροκάματο του Εσιέν