ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ!

πηγή: Intime
 

Ουαί κι αλλοίμονο αν ο Ολυμπιακός δεν εκμεταλλευθεί απόψε την απουσία δύο πολυεργαλείων της Άρσεναλ, του Ισπανού Καθόρλα και του Χιλιανού Σάντσες. Αφήνουμε στην άκρη τη γνωστή μαλακία, ουδείς αναντικατάστατος, και ότι όσο και να πιάσει απόδοση υψηλών πτήσεων η Άρσεναλ, είναι γεγονός ότι η αγγλική ομάδα θα αγωνιστεί με απουσίες.
Αρκετές απουσίες, που δεν τις καλύπτουν άλλοι συμπαίκτες τους. Εκτός κι αν ο Ολυμπιακός είναι εκείνος που με τον τρόπο που διαχειριστεί το ματς θα είναι ο υπαίτιος να μη φανούν οι απόντες Καθόρλα, Σάντσες, Κοκλάν από την 3η ομάδα σήμερα του αγγλικού πρωταθλήματος.

Όλα τα «στοιχεία» της αναμέτρησης είναι υπέρ του Ολυμπιακού, λένε. Όλα είναι σε βάρος του Ολυμπιακού, λέει ο αποδυτηριάκιας. Απαισιοδοξία; Σε καμμία περίπτωση.

Μιλάμε για ποδόσφαιρο. Όπου όλα γίνονται. Όπου τίποτα δεν αποκλείεται. Απ' εκεί ξεκινάς. Όχι ότι είναι ένα στρωτό, βολικό βράδυ για τον πρωταθλητή. Με την Άρσεναλ παίζει. Με αντίπαλο μεγαλύτερο, ισχυρώτερο. Που «απαιτεί» αποτέλεσμα. Όχι όπως τις άλλες τρεις φορές που έχασε στο Καραϊσκάκη, τότε που είχε ήδη προκριθεί.

Την κέρδισε στο Λονδίνο την Άρσεναλ ο Ολυμπιακός, όμως ακόμα δεν την απέκλεισε. Αυτό λαμβάνεις υπ' όψιν. Για σκέψου να χάσει την πρόκριση απόψε ο Ολυμπιακός. Τι σόι «παρηγοριά» θα 'ναι ότι είχε... νικήσει εκτός έδρας;

Ακόμα και το ότι θα αντιμετωπίσει μια ομάδα λαβωμένη από σημαντικές απουσίες, εγώ το βλέπω σα... μείον για τον Ολυμπιακό. Μείον αν κάνουν τη μαλακία στον Ολυμπιακό και εκτιμήσουν ότι τα δεδομένα τους... ευνοούν.

Δεν υπάρχουν δεδομένα! Επειδή δεν υπάρχει η ρεβάνς, δεν έχει γίνει ακόμα. Ο κίνδυνος είναι ένας για τον Ολυμπιακό. Να μην κτυπήσει το ματς με την αξία του και να περιμένει να πάρει την πρόκριση επειδή του φθάνει και η ισοπαλία, επειδή η Άρσεναλ θα έχει ελλείψεις.

Άλλο παίζω σωστά και με πάθος κι άλλο παρασύρομαι από τον ενθουσιασμό, μια και όλα είναι υπέρ μου. Κινδυνεύει να πέσει μόνος του στο λάκο με τα φίδια ο Ολυμπιακός αν θαρρεί πως κρατάει ένα «πλεονέκτημα» επειδή έχει την έδρα, την προϊστορία, επειδή η Άρσεναλ έχει απουσίες και χρειάζεται νίκη με δύο γκολ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιο είναι το μεροκάματο του Εσιέν;