ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΛΑΤΡΕΨΑΝ ΤΟ 3-0 ΤΗΣ ΑΡΣΕΝΑΛ

πηγή: Intime
 

Μία ακόμα τριάρα στον Ολυμπιακό, σε παιχνίδι τσάμπιονς ληγκ του 2015. Αυτή τη φορά, πάλι στο Καραϊσκάκη, από την Άρσεναλ. Αυτή τη φορά το χάρηκαν περισσότερο οι βάζελοι. Επειδή η ήττα του πρωταθλητή του στέρησε την πρόκριση.

Τους καταλαβαίνω εκείνους τους οπαδούς του Παναθηναϊκού οι οποίοι απόλαυσαν το 3-0 της Άρσεναλ. Και θα την είχαν καταβρεί ακόμα περισσότερο αν ήταν 4-0. Είναι ο πόνος ο μεγάλος...

Έχει βρωμίσει η δουλειά. Μέχρι πότε ο Ολυμπιακός, μόνον ο Ολυμπιακός θα δηλώνει παρών στο λουσάτο και γκαμπριολέ τσάμπιονς ληγκ; Παρατράβηξε το πράμα. Ο Ολυμπιακός να γνωρίζει βράδυα μαγικά με νίκες στην Ευρώπη από τη μιά και από την άλλη ο Παναθηναϊκός να αποκλείεται από δεύτερες και τρίτες ομάδες. Με γκέλες στη Λεωφόρο από διάφορες Καμπάλες και λοιπά λιμά.

Ο Κόκκαλης είχε εγκαθιδρύσει τη γάβρικη χούντα στο πρωτάθλημα, όμως ο Παναθηναϊκός δεν είχε απωλέσει το πρόσημο στην Ευρώπη. Ότι από Ελλάδα μερηά αυτός, ο Παναθηναϊκός υπερέχει εκτός συνόρων. Πάει αυτό, χάθηκε. Να, γιατί οι βάζελοι λάτρεψαν τον αποκλεισμό του «αιωνίου φίλου» με το 3-0 της Άρσεναλ.

Διαβάστε ακόμα:

Το ένα πόδι μόνο του Ολυμπιακού πάτησε στην Ευρώπη