ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ... ΣΥΛΒΑ

πηγή: Intime
 

Έλα, μωρέ, ποιος Σύλβας! Αυτή είναι η υψηλή κριτική της εξέδρας. Αυτός φταίει για την τριάρα, ο Πορτογάλος, λένε οι έχοντες άποψη από ραδιόφωνα και site.

Κάποιος φταίει. Δεν είναι δυναντόν να μη φταίει κάποιος, κάποιοι για το στραπάτσο, το 0-3. Ο διαιτητής, ο πρόεδρός μας, οι παίκτες μας, ο προπονητής μας. Κάποιος.

Γιατί δεν έβαλε τον Καμπιάσο; Κι εγώ να ήμουν προπονητής δεν θα έβαζα τον καραφλό. Μεγάλος παίκτης, ήταν, σοβαρό άτομο, είναι, αλλά ούτε θα τον έπαιρνα στον Ολυμπιακό, δεν θα με επηρέαζε θετικά ότι προέρχεται από καλή σαιζόν. Είναι σαν τον Παναθηναϊκό που πήρε τους έμπειρους αλλά τελειωμένους Πέτριτς, Πράνιτς.

Παρακάτω. Φταίει ο Σύλβα, λοιπόν. Ας δεχθούμε ότι φταίει. Ότι ο Πορτογάλος δεν είναι προπονηταράς, όπως λένε σήμερα, μετά το 3-0 της Άρσεναλ. Τότε γιατί τον είχαν θεοποιήσει. Ότι είναι ταλέντο, ότι είναι αστέρι, ότι βρήκαμε προπονητή για 10 χρόνια.

Η αιώνια μουρμούρα. Η κρεββατομουρμούρα. Γιατί δεν ξεκίνησε ο Τσόρι. Γιατί το ένα, γιατί το άλλο. Τόσο ευκολα μεγάλος ο προπονητής, τόσο εύκολα στην αμφισβήτηση.

Όπως με τον Βεγκέρ. Τι λέγανε; Έλα, μωρέ, ποιος είναι ο Βεγκέρ! Μέχρι άσχετο τον βγάζανε κάποιοι στην Ελλάδα. Και ότι τον προπονητή της Άρσεναλ τον έχει για πλάκα ο Σύλβας.

Διαβάστε ακόμα:

Το δηλητήριο που φαρμάκωσε τον Ολυμπιακό