ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΑΛΙ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ

πηγή: Intime
 

Καλλιεργούν κλίμα αποδοκιμασιών του Ολυμπιακού ολοι αυτοί οι βαλτοί που με την κλήρωση στο γιουρόπα έχουν ήδη αποφασίσει την πρόκριση στους «16» του γιουρόπα. Κλήρωση, λένε, στα μέτρα του πρωταθλητή, που απέφυγε τα θηρία, άρα; Άρα, έτσι και κάτσει στο παγωτό ο Ολυμπιακός, οι γάβροι θα ξανασφυρίξουν την ομαδάρα τους.

Τελικά, ο Ολυμπιακός είναι ομαδάρα ή, δουλεύει όλο το κόσμο. Άσε τον Σάββα Θεοδωρίδη και τα πρωτοσέλιδα που μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα με τα... ρεκόρ. Ότι η ομάδα ξεπέρασε την εποχή του αλησμόνητου Μπουκόβι. Το έργο έφθασε τα 14 στα 14, αλλά ο Ολυμπιακός δεν βλέπεται. Είναι τόσο απογοητευτικός που πλέον προκαλεί τα γιουχαϊσματα.

Με Παναιτωλικό προχθές Κυριακή ο Ολυμπιακός δεν βλεπότανε και χρειάστηκε πάλι η αβάντα από το κοράκι. Το παίρνει το πρωτάθλημα, όμως τι να το κάνει; Να κερδίζει με τη ψυχή στο στόμα μέσα στο Καραϊσκάκη ομάδες που στόχο έχουν την παραμονή. Και με φαλτσοσφυρίγματα υπέρ του Ολυμπιακού.

Αλήθεια, ποιος ο λόγος να κρατάει ρόστερ πανάκριβο ο Ολυμπιακός όταν δεν μπορεί να περάσει τους ομίλους του τσάμπιονς ληγκ. Να το πούμε αλλοιώς, να παίζει έξι ματς του τσάμπιονς ληγκ το χρόνο. Είναι επιτυχία αυτό; Και το βραβείο, οι αποδοκιμασίες των γάβρων.

Μαχαιριά στα κόκκαλα των γάβρων είναι να κερδίζουν με τους σφυρικτράκηδες.

Διαβάστε ακόμα:

Θα ξανακοιμηθεί με παπά ο Ολυμπιακός;