ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΚΑΤΑ ΜΙΤΣΕΛ

 

Κατ' αρχήν δεν ξέρεις αν μέχρι τον Φεβρουάριο ο Μίτσελ θα είναι ακόμα προπονητής της Μαρσέιγ. Τι είναι αυτά που τσαμπουνάτε, για την κόντρα με τον Βαλβέρδε, τον προπονητή της Αθλέτικο Μπιλπάο. Αστεία πράγματα. Αστειότατα.

Βρέθηκε το θέμα! Οι δυο πρώην του Ολυμπιακού αντίπαλοι στο γιουρόπα. Και άντε να δούμε ποιος είναι ο καλύτερος. Για ποιο λόγο; Εγώ θα σου πω.

Δεν γίνεται να είσαι οπαδός χωρίς να έχεις άποψη. Και μην μου πεις ότι ούτε ο ένας, o Mίτσελ, ούτε ο άλλος, ο Βαλβέρδε, έχουν πλέον σχέση με τον Ολυμπιακό.

Ο οπαδός και για τους δυο είχε γνώμη. Προπονητική γνώμη. Ότι κάνει, ότι δεν κάνει. Και το ότι ένας προπονητής έγινε παρελθόν, δεν εμποδίζει τον οπαδό να θέλει να... δικαιωθεί. Ότι πράγματι ο έτσι είναι λίγος προπονητής, ότι είναι προπονηταράς.

Φοβερό! Να περιμένουν να βγάλουν συμπέρασμα για το πόσο μετράνε οι δύο Ισπανοί προπονητές από το αποτέλεσμα της αναμέτρησης των ομάδων τους σήμερα. Λες και θα κοντραριστούν προσωπικά οι δυο τους, σαν μποξέρ, σαν ποδηλάτες, όχι ο Ολυμπιακός Μασαλίας και η Αθλέτικο της Βασκονίας.

Διαβάστε ακόμα:

Θα ξανακοιμηθεί με παπά ο Ολυμπιακός;