Ο ΠΑΟΚ ΔΙΠΛΩΜΑ ΓΙΑ ΚΑΙΚΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ

πηγή: Intime
 

Σου κάνω δώρο ένα αεροπλάνο. Για πάρτη σου ένα λήαρ τζετ. Πλάκα μου κάνεις, όχι δώρο. Πρώτον, δεν ξέρω να οδηγήσω αεροπλάνο. Δεύτερον, δεν έχω λεφτά να μισθώσω πιλότο
και να πληρώνω ενοίκιο φιλοξενίας στο αεροδρόμιο. Τρίτον, οι μετακινήσεις με τέτοιο «πουλί» απαιτούν φράγκα που δεν υπάρχουν στην τσέπη μου.

Δεν είναι δώρο για μένα τον φουκαρά ένα ιδιωτικό αεροσκάφος. Κι αν δεν σε προσβάλλει εάν κυττάξω να πουλήσω το δώρο σου, θα σου πω ότι κι αυτό δεν το ξέρω. Δεν είμαι,  δηλαδή, σε θέση να πάρω τα λεφτά που πραγματικά αξίζει, το δώρο σου αν το πουλήσω.

Η κουβέντα γίνεται για τις «πληροφορίες» ότι κάποιοι προτείνουν(;) στον ΠΑΟΚ τον παικταρά Φαλκάο. Τι να τον κάνει τον Κολομβιανό, που κυκλοφορεί δανεικός της Μονακό από την Μάντσεστερ στην Τσέλσυ χωρίς να παίζει; Θα μου πεις ότι έναν ποδοσφαιριστή με τόσο μεγάλο όνομα, όπως είναι του Μπερμπάτωφ, του Ροναλντίνιο, του Φαλκάο, δεν τον παίρνει μια ομάδα μόνον για να... παίζει. Ασφαλώς κι όχι!

Δεν πληρώνεις μόνον αυτό που θα σου παίξει, αλλά κυρίως αγοράζεις τη φίρμα του. Το βεντετιλίκι του. Κι ανάλογα βέβαια το εκμεταλλεύεσαι. Στον ΠΑΟΚ καίνει καρβουνόσκονη. Πενήντα χρόνια πίσω είναι. Και να σκεφθείς ότι στη Βόρεια Ελλάδα ο ΠΑΟΚ έχει τον περισσότερο κόσμο.

Η μισή Ελλάδα θα φόραγε φανέλλα με το όνομα Μπερμπάτωφ αν ο ΠΑΟΚ ήταν εταιρεία σύγχρονη κι όχι ένα παραμάγαζο που γύριζε ταινίες δακρύβρεχτες «Δεν έχω στον ήλιο
μοίρα», «Άδικη κοινωνία», «Φτωχός γεννήθηκα, απένταρο θα με θάψουν».

Και μπάλλα θα έπαιζε ο Μπερμπάτωφ αν ο ΠΑΟΚ γνώριζε να διαχειριστεί την ιδιαιτερότητα και το brandname του Βούλγαρου. Και θα έβαζε λεφτά στο ταμείο της ΠΑΕ αν αξιοποιούσε το «προϊόν», ναι, προϊόν είναι ο Μπερμπάτωφ.

Ο Ιβάν Σαββίδης έφερε τον Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ. Σα να τον πήρε ο Κομπότης στον Λεβαδειακό.

Διαβάστε ακόμα:

Στον ΠΑΟΚ μετά τον Ροναλντίνιο και ο Φαλκάο