Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ, ΟΧΙ Η ΚΑΛΛΟΝΗ

πηγή: Intime
 

Δυνατά και με νίκη 4-0 πάτησε το 2016 ο Αστέρας Τρίπολης κι αυτό το αποτέλεσμα είναι ευχάριστο. Καμμία αιχμή σε βάρος του Πανθρακικού, απλά σημειώνω ότι το πρωτάθλημα έχει ανάγκη τον Αστέρα έτσι όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια. Σα μια ομάδα κορυφής, μια επαρχιακή ΠΑΕ με ευρωπαικές εξορμήσεις.

Έχασε 4-0 στην Τρίπολη ο Πανθρακικός, παραμένει στη ζώνη υποβιβασμού, αλλά δεν χρειάζεται να τα βάψει μαύρα. Όλα γίνονται σ' ένα γύρο πρωταθλήματος. Τα επάνω κάτω, όχι μόνον να σωθεί η ομάδα της Κομοτηνής. Ούτε η Καλλονή έχει υποβιβαστεί. Έχει μαζέψει μονάχα 7 πόντους σε 16 παιχνίδια, αλλά αν αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα μέχρι και 5 και 8 ομάδες μπορεί να τις βάλει από κάτω.

Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και δεν είναι θαύματα. Μια ομάδα που θεωρείται «καταδικασμένη» να «αναστηθεί», να ξεφύγει από κάθε κίνδυνο και τελικά μέχρι να πάρει τιμητική θέση στη βαθμολογία.

Η Ελλάδα οικονομικά και γι' αυτό πολιτικά έχει τελειώσει. Έχει υποβιβαστεί, όχι στην Β' κατηγορία, αλλά στη ζώνη θανάτου, στο χώρο κοντά στο νεκροταφείο. Άλλο το ποδόσφαιρο, που παίζουν οι «εκπλήξεις», άλλο η οικονομία με τους αδυσώπητους νόμους της.

Επιμένω. Ούτε η Καλλονή έχει υποβιβαστεί. Όποιος την θεωρεί τελειωμένη αυτό οφείλεται διότι δεν την υπολογίζει αγωνιστικά, όχι επειδή δεν έχει χρόνο να πάρει τους πόντους που χρειάζεται, προκειμένου να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε ένα ευχαριστώ η ΑΕΚ στον Πλατανιά