ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Ξεκινάει σήμερα ο β' γύρος για την ΑΕΚ. Την ΑΕΚ της επιστροφής στο μεγάλο πρωτάθλημα. Η ομάδα είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Πολύ καλά. Πάρα πολύ καλά για την πρώτη σαιζόν. Επειδή η επιστροφή έγινε με σύνεση. Με κινήσεις ελεγχόμενες. Με συγκεκριμένα βήματα στη γη, όχι να βρεθεί στο κενό. Όχι να περάσει η ΑΕΚ άλλη περιπέτεια!

Μην το λησμονούμε. Η ΑΕΚ πρώτα χρεοκόπησε οικονομικά και μετά αγωνιστικά. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Υποβιβάστηκε από την σούπερ ληγκ, κανονικά. Ουραγός του πρωταθλήματος, όχι πτώση στη Β εθνική επειδή τιμωρήθηκε πειθαρχικά.

Γιατί, λένε κάποιοι πονηροί, ο Μελισσανίδης δεν βάζει το χέρι στην τσέπη. Γιατί η ΑΕΚ, ακριβώς επειδή είναι ΑΕΚ, δεν έχει ανάγκη κανέναν Μελισσανίδη. Ούτε αυτόν, ούτε κάποιον άλλον που θα πουλήσει μούρη με το πακέτο του.

Το μέγα έγκλημα στην ΑΕΚ θα διέπραττε ο Μελισσανίδης, ακόμα κι αν είχε καλές προθέσεις, για την υστεροφημία του, για το χειροκρότημα της εξέδρας, αν έκανε συμβόλαια με πανάκριβους παίκτες που σήμερα το ταμείο της ΠΑΕ δεν αντέχει.

Όχι, κύριοι! Νούμερο είναι εκείνος ο πρόεδρος που βάζει δικά του λεφτά για να δικαιολογήσει την όποια σκοπιμότητα του με την εμπλοκή του στην ομάδα. Ένας τέτοιος είναι και γραφικός και επικίνδυνος στην πραγματικότητα. Αυτό λέει η Ιστορία. Όλοι αυτοί αφήνουν πίσω τους στάχτες. Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός έχουν ανάγκη από αφεντικό, όχι έναν φιλάνθρωπο, όχι έναν φιγουρατζή.

Διαβάστε ακόμα:

Γήπεδο ΑΕΚ και μπουρδέλα στα σχολεία