Ο ΓΑΒΡΟΣ ΔΙΨΑΕΙ ΓΙΑ ΤΣΟΥ ΛΟΥ!

πηγή: Intime
 

Έκανε το 17 στα 17 ο Ολυμπιακός και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Σιγά να μην το έκανε με τον Λεβαδειακό στο Καραϊσκάκη. Και το έργο θα πάει στο 18 στα 18 στο ματσάκι με τον Πλατανιά. Σιγά που θα σπάσει τη ρέντα ο δύσκολος αντίπαλος. Αν γίνει η στραβή, αυτή θα οφείλεται στον κορεσμό των παικτών του Ολυμπιακού.

Άσε τα πρωτοσέλιδα να τα δίνουν όλα για το σερί του Ολυμπιακού που όλο και μεγαλώνει. Μετά το 18 στα 18 η δουλειά θα γράψει 19 στα 19 και πάει λέγοντας. Ο γάβρος, όμως, δεν συγκινείται από τέτοια... ρεκόρ. Δικαιολογημένα.

Ποιον, δηλαδή, κερδίζει ο Ολυμπιακός για να αισθάνεται υπερήφανος γάβρος ο οπαδός; Ομάδες αγωνιστικά κατώτερες. Ομάδες που δεν είναι ανταγωνιστικές του πρωταθλητή.
Υπάρχει μήπως κάποια ομάδα που κυνηγά το πρωτάθλημα;

Ο καϋμός του γάβρου είναι στο τσάμπιονς ληγκ. Ούτε το γιουρόπα λέει κάτι! Να ξεπεράσει τον Παναθηναϊκό είναι το μαράζι του γάβρου. Να έχει καλύτερη πορεία, καλύτερη διάκριση στο τσου λου απ' εκείνη στο κύπελλο πρωταθλητριών του Παναθηναϊκού.

Εντάξει, η Άντερλεχτ που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για τους «32» του γιουρόπα ληγκ δεν είναι Λεβαδειακός και Πλατανιάς. Δεν είναι, όμως, και η καύλα που δίνει το τσάμπιονς ληγκ.

Διαβάστε ακόμα:

Κόντρα στην ΑΕΚ, όπως με Ολυμπιακό