ΓΚΕΛΑ ΚΟΝΤΟΝΗ: ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

πηγή: Intime
 

Κι όμως, κύριε. Ο Κοντονής Σταύρος είναι ο πιο πετυχημένος υπουργός της... αριστερής κυβέρνησης. Με διαφορά, μάλιστα. Μόνον οι παναθηναϊκοί τα έχουν μαζύ του. Κι όχι όλοι! Για την σιωπηρή πλειοψηφία των βάζελων ήταν αναμενόμενες οι ποινές για τα έκτροπα στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Έτσι που λες. Ο Σύριζας τα έχει βάλει μ' όλους. Και που 'σαι όταν έρθει η ώρα να περάσει το ασφαλιστικό. Αυτό που λέγεται «πολιτική αστάθεια» είναι μια φιλολογική κουβέντα. Θα κουνηθεί η Βουλή, σου λέω.

Ο φουκαράς ο Κοντονής Σταύρος ό,τι μπορεί να κάνει το τρέχει.Μέχρι και έρευνα διέταξε για τον αναπτήρα στο Πλατανιάς-Ολυμπιακός. Λίγο το 'χεις να κλείσει τη θύρα 13 στην Λεωφόρο. Μόνο που του διέφυγε κάτι. Ότι όποιος θέλει μπαίνει στο γήπεδο από άλλη θύρα και κάνει τις αλητείες του από άλλη θέση στο γήπεδο.

Τι έπρεπε να κάνει, δηλαδή. Να κλείσει όλη την Λεωφόρο; Οπωσδήποτε. Κι όχι μόνον αυτό! Έπρεπε να αποκλείσει τον Παναθηναϊκό από το πρωτάθλημα. Να του επιτρέπει να παίζει μόνον στα Σκόπια και στην Βόρειο Ήπειρο. Υπουργάρα σου λέω ότι είναι το άτομο. Βγάζει ασπροπρόσωπη την αριστερή κυβέρνηση.

Διαβάστε ακόμα:

Αγροτική «επανάσταση» οι οπαδοί του Παναθηναϊκού