Ο ΙΒΑΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

πηγή: Intime
 

Ας το πούμε απότομα και από την αρχή. Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ θα το εξαφανίσει το γήπεδο. Το τι κάνει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Και στο κύπελλο, βέβαια. 

Φοβερά πράγματα. Στην αποστολή του ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ περισσότεροι από τους ποδοσφαιριστές ήταν οι... διοικητικοί και εξωδιοικητικοί «παράγοντες», που παρακολούθησαν το παιχνίδι από τις σουίτες.

Από σφυροδρέπανο ξέρει πολύ καλά ο Ρώσος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το σφυρί και το δρεπάνι, που συμβολίζουν το διεθνιστικό κομουνιστικό κόμμα, τους αγώνες της εργατιάς και της αγροτιάς. Ο Ιβάν μπορεί να κάνει τη δουλειά του μονάχα με το δρεπάνι. Να πάρει κεφάλια στον ΠΑΟΚ, κι είναι αρκετοί αυτοί που έχουν μαζευτεί να... βοηθήσουν την ομάδα.

Ιβάν, το παπόρι κουβαλάει έρμα. Όλοι αυτοί είναι σαβούρα. Όχι απλά περιττοί, αχρείαστοι, αλλά και άχρηστοι. Μην περιμένεις απ' αυτούς να σώσουν την κατάσταση. Πρώτα δες τι ψάρια πιάνεις σαν ομάδα, και μετά κύτταξε πώς θα την βοηθήσεις εξωαγωνιστικά.

Κι αν δεν σ' αρέσει το δρεπάνι για να πάρεις κεφάλια, ρίξε τους στη θάλασσα όλους όσους θέλουν να σπρώξουν τον ΠΑΟΚ... εξωγηπεδικά.

Διαβάστε ακόμα:

Η τραγωδία να είσαι Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ