ΔΩΡΟ ΤΟΥΝΤΩΡ ΤΟ 1-1 ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΔΕΛΛΑ

 

Κατραπακιά, κάτι πιο βαρύ από την ήττα, είναι για τον ΠΑΟΚ να μην κερδίσει στην Τούμπα ούτε τον Ατρόμητο, ενώ παρουσιάστηκε κεφάτος και ορεξάτος στο ημίχρονο. Την πάτησε σαν τον τζογαδόρο που έφυγε από το καζίνο με ελάχιστα κέρδη σε μια μέρα απόλυτης ρέντας του. Κέρδισε τελικά μόνο το ένα δέκατο απ’ όσα του χάριζε η καλή βραδυά. Άρα έχασε στην πραγματικότητα ο παίκτης διότι πότε να ξαναβρεί τόσο ευνοϊκή την τύχη του.

Όπως με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο και με το 1-0 μόνο γύρισε πίσω. Αδιανόητο για μια ομάδα κορυφής. Για τον ΠΑΟΚ των υψηλών απαιτήσεων. Απίστευτο. Να οπισθοχωρήσει ο ΠΑΟΚ όταν δεν έχει εξασφαλίσει τη νίκη με αντίπαλο τον οποίον είχε στο χέρι του στο πρώτο ημίχρονο. Το 1-1 είναι ένα είδος τιμωρίας.

Αλήθεια, ο Τούντωρ έχει «επαφή» με την ομάδα του; Έχει τον έλεγχο στους παίκτες του; Αν ναι, τότε χρωστάει μια εξήγηση γιατί τους… ζήτησε να δώσουν γήπεδο στον Ατρόμητο. Με συνέπεια να αιφνιδιάσει και τον συνάδελφό του Δέλλα. Που κι αυτός, ο προπονητής του Ατρομήτου απόρησε για την απόφαση των αντιπάλων του να τεστάρουν τις… αμυντικές τους ικανότητες.