Η ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ

πηγή: Intime
 

Ο οπαδός δεν σηκώνει την άσχημη κουβέντα για την ομαδάρα του. Από κανέναν. Όχι μόνον ο αντίπαλος δεν έχει δικαίωμα να σχολιάσει όπως γουστάρει την ομαδάρα του οπαδού, αλλά και κάποιος τρίτος, όπως και ένας δημοσιογράφος. Έτσι πάει.

Κάτι είπε για τον Μπερμπάτωφ ο μεγαλομέτοχος του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός. Τον ρώτησε κανένας; Όχι. Τότε, γιατί... ασχολείται με άλλη ομάδα, με παίκτη άλλης ομάδας. Έτσι πάει.

Ο οπαδός της κάθε ομαδάρας έχει το ελεύθερο να λέει ό,τι θέλει, αλλά και για τις άλλες ομαδίτσες. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να δεχθεί την κριτική από τον οποιονδήποτε για την ομαδάρα του, αρκεί η κριτική να είναι... θετική. Ας είναι και ψεύτικη, υποκριτική, όμως όχι δυσάρεστη.

Είπε, λοιπόν, ο Σπανός ότι... βαριέται να βλέπει τον Μπερμπάτωφ, διότι είναι σα να περπατάει στο γήπεδο. Κάτι τέτοιο. Ε, δεν θα φάει τα μπινελίκια του από την εξέδρα; Θα τα φάει.

Η εξέδρα απαγορεύει την κριτική. Αρνείται την ελευθερία της έκφρασης. Την διακίνηση των ιδεών, όπως λένε οι κουλτουριάρηδες. Όλοι αυτοί οι γελοίοι που είναι λάτρεις της δημοκρατίας, λες και με τη δημοκρατία γλυτώσαμε τη χρεοκοπία, το μνημόνιο και την αιχμαλωσία στους δανειστές.

Διαβάστε ακόμα:

Αν ο Καλογιάννης ανοίξει το στόμα του