ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΒΕΖΥΡΤΖΗΣ

πηγή: Intime
 

Αυτά μόνον στον ΠΑΟΚ γίνονται. Και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι στον ΠΑΟΚ επί Ιβάν Σαββίδη. Ο πιο θανατηφόρος συνδυασμός. ΠΑΟΚ και Ιβάν. Σαββίδης και ΠΑΟΚ. Αδύνατον να γίνει παιχνίδι. Να βγει προκοπή.

Ήταν που ήταν έναν αιώνα στο λάθος ο ΠΑΟΚ, ήρθε και ο συγκεκριμένος Ιβάν κι έδεσε το έργο. Να σου πω το άλλο. Ούτε ένα μήνα ζωής δεν θα είχε στον ΠΑΟΚ ο Ρώσος αν δεν είχε πακέτο. Τελεία. Υπάρχει ανοχή και δεν τον ξεφωνίζουν διότι ο άνθρωπος βάζει λεφτά.Τελεία και παύλα.

Παρακάτω. Έφυγε και ο Βεζυρτζής. Ε, αφού ήρθε, θα έφευγε. Όσο και ξευτύλα να 'σαι, όσο προετοιμασμένος να είσαι «κάτι» στον ΠΑΟΚ αλλά το αφεντικό να σε αντιμετωπίζει σαν σκουπίδι, δεν αντέχεις.

«...Με τις σημερινές συνθήκες στον ΠΑΟΚ δεν είμαι σε θέση να προσφέρω όσο θα ήθελα» είπε δημοσίως και επισήμως ο Νίκος Βεζυρτζής και παραιτήθηκε. Λάθος! Δεν παραιτήθηκε. Τον έδιωξε ο Ιβάν.

Όταν σε φωνάζει ο Πόντιος επιχειρηματίας να σε κάνει πρώτο πιστόλι του ΠΑΟΚ και αμέσως παίρνεις πρέφα ότι δεν έχεις αρμοδιότητα, καθήκοντα, εξουσία, είσαι ένα τίποτα, ε, τότε φεύγεις. Σα να τον έδιωξε, λοιπόν, τον Βεζυρτζή ο Ιβάν, δεν «παραιτήθηκε» ο άνθρωπος.

Θα μπορούσε να μείνει αν δεν είχε αξιοπρέπεια ο Βεζυρτζής; Βεβαίως! Βεβαιότατα. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει κανένα πρόβλημα να κρατάει συνεργάτες ευνουχισμένους. Με ανύπαρκτη υπευθυνότητα. Γιατί, όμως, συμπεριφέρεται έτσι ο Ιβάν Σαββίδης; Επειδή έτσι του γουστάρει. Επειδή αυτός είναι.

Ο Βεζυρτζής δεν λέει την αλήθεια. Κωλομπαρίστικο είναι αυτό που λέει «υπό τις παρούσες συνθήκες». Δεν κατάλαβα. Δεν υπήρχαν... άλλες συνθήκες πέρυσι και πρόπερσι και αντιπρόπερσι με Ιβάν μεγαλομέτοχο. Δεν άλλαξε κάτι στον ΠΑΟΚ από τη μια στιγμή στην άλλη. Αυτός που ήταν ο Σαββίδης, αυτός είναι.

Η αλήθεια είναι μία. Ότι με τον Σαββίδη κανένας δεν μπορεί να συνεννοηθεί. Δεν ξέρεις τι θέλει. Επί της ουσίας δεν έχει εμπιστοσύνη ακόμα και σ' αυτόν που τον κάνει πρόεδρο, διευθύνοντα σύμβουλο, προπονητή, τεχνικό διευθυντή. Για πλάκα τους έχει όλους. Γιατί; Επειδή κι αυτός κάνει πλάκα στον ΠΑΟΚ.

Αν θέλει να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Βεζυρτζής, αν θέλει να προσφέρει υπηρεσίες, ένα όφειλε να κάνει. Να πει την αλήθεια. Δεν χρειάζεται να κατηγορήσει τον Σαββίδη. Απλά να πει ποιος είναι ακριβώς ο μεγαλομέτοχος. Δεν υπάρχει άλλη ελπίδα να «μαζευτεί» ο Ιβάν, να «καλουπωθεί» αν κάποιοι δεν τον φωτογραφίσουν στα μάτια των παοκτσήδων, κάποιοι που «συνεργάστηκαν» μαζύ του, όπως ο Βεζυρτζής, ο Ζαγοράκης, ο Αγγελίδης, ο Βρύζας, ο Γεωργιάδης, ο Αναστασιάδης.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Λέτο έδιωξε Φύσσα και Βόκολο