Η ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Δεν γίνεται να βγάλεις από το λογαριασμό στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ την παρουσία στον πάγκο των γηπεδούχων του Τραϊανού Δέλλα. Του Κολοσσού. Που δεν είναι κολοσσός ως προπονητής. Που ούτε στιγμή στα διόμισυ χρόνια στην ΑΕΚ δεν αισθάνθηκε σιγουριά ο ίδιος, αλλά και δεν τον είδε σταθεροποιημένο στη θέση του ο χώρος.

Βιάστηκε να πάει στον Ατρόμητο ο Δέλλας και σήμερα κινδυνεύει να ανατιναχθεί η καριέρα του στο προπονητηλίκι. Άτυχος βέβαια, γιατί έπεσε στο πιο κακό φεγγάρι του Ατρόμητου. Με την ΑΕΚ ξεκίνησε προς τα επάνω από το μείον δύο υπόγειο, στον Ατρόμητο δείχνει να τον έχει πάρει μαζύ της η κατηφόρα της ομάδας.

Αλήθεια, πώς το σκέπτεται το ματς με την ΑΕΚ ο Δέλλας; Το υπογράφω. Δεν παίζει ούτε υποψία για ρεβανσισμό. Άνθρωπος είναι, αίμα κυκλοφορεί μέσα του, επόμενο να αισθάνεται αδικημένος επειδή η ΑΕΚ τον τελείωσε. Μέχρι εκεί, όμως. Θα 'ναι ο φελός ο ψηλός αν την πάρει προσωπικά την κόντρα με την ΑΕΚ.

Πρώτον. Δεν έχει να αποδείξει τίποτα ο Δέλλας, δηλαδή ότι είναι προπονηταράς, ακόμα κι αν ο Ατρόμητος ρίξει κάποια τεμάχια στην ΑΕΚ.

Δεύτερον. Ο Ατρόμητος να μην παίξει με στόχο να κερδίσει την ΑΕΚ. Θα ήταν αυτοκτονικό αυτό. Στόχος είναι να πάρει το τρίποντο. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Άλλο παίζω για πάρτη μου, άλλο για να μπω στο μάτι κάποιου, κάποιων.

Ο Ατρόμητος και με Δέλλα έχει μείνει πίσω. Άρα, να τα δώσει όλα για τη νίκη, όχι για την ήττα της ΑΕΚ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο περίεργος όρος στο συμβόλαιο της ΑΕΚ με τον Πέκχαρτ