Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΗΝ... ΚΑΜΠΑΛΑ

πηγή: Intime
 

Δεν πάει άλλο στον Παναθηναϊκό να το... παίζει Παναθηναϊκός, χωρίς να 'ναι Παναθηναϊκός. Χωρίς ποδοσφαιριστές καλύτερους από εκείνες τις ομάδες που δεν έχουν στόχο το πρωτάθλημα, ούτε καν την πρόκριση στα play-off.

Μόνον το όνομα Παναθηναϊκός δεν φθάνει για να πρωταγωνιστεί η ομάδα. Βοηθάει η φανέλλα του Παναθηναϊκού, αλλά έχει ανάγκη και από παίκτες αξίας. Όχι από στημένες λεμονόκουπες. Όχι ποδοσφαιριστές που τους βρίσκεις σε τιμή ευκαιρίας.

Δυστυχώς η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, της λαϊκής βάσης, της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, της Θύρας 13, δεν είναι σε θέση να ψωνίσει ποδοσφαιριστές επιπέδου... Παναθηναϊκού. Γι' αυτό θα γνωρίζει την αποτυχία, όπως με την... Καμπάλα. Αποκλείστηκε στο κύπελλο από τον Ατρόμητο. Από μια ομάδα η οποία τούτη τη σαιζόν ψάχνεται. Είναι σχεδόν αποσυντονισμένη. Μιλάνε τα αποτελέσματα στα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι παικτικό. Μόνον παικτικό. Κι το... εν λόγω συγκεκριμένο πρόβλημα λύνεται μονάχα με λεφτά. Αυτή, άλλωστε, είναι η κρυφή αγωνία του Αλαφούζου, που μόνος του τραβάει το κάρο στην ανηφόρα.

Μόνο με «εξωτερική» βοήθεια θα ανασάνει οικονομικά ο Παναθηναϊκός. Με βάση τα σημερινά δεδομένα είναι αδύνατο η ΠΑΕ να ελπίζει σε αύξηση των εσόδων. Τα κουκιά είναι μετρημένα. Να, γιατί η στόχευση του Αλαφούζου είναι μονόδρομος. Να βρεθεί μια... «βρύση». Μια πηγή σταθερής οικονομικής στήριξης.

Διαβάστε ακόμα:

Οι μεταγραφές του Παναθηναϊκού και ο Αλαφούζος