ΓΙΑ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Η... ΚΡΥΑ ΑΛΗΘΕΙΑ!

πηγή: Intime
 

Όσο παγώνει το πράμα τόσο το καλύτερο γι' αυτόν που θέλει να δει την αλήθεια. Πάνω στην κάψα του γεγονότος, λέω για το ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακού, κυριαρχεί ακόμα το συναίσθημα, δηλαδή η επιθυμία να κερδίσει η ομάδα μου, να χάσει ο αντίπαλος.

Είπαμε, όμως. Για όποιον θέλει να δει την αλήθεια. Για όποιον θέλει να ακούσει την άποψη ενός αλλουνού. Στη ψύχρα. Όταν θα έχουν περάσει κάποιες ωρίτσες.

Ας περιοριστούμε, λοιπόν, στο παιχνίδι, στο τι έγινε στο ντέρμπυ, όχι στα εκτός αγωνιστικού χώρου. Η πρώτη μου κουβέντα είναι η... έκπληξη! Η ήττα του Ολυμπιακού. Της καλύτερης ομάδας. Του πρωταθλητή που έχει καλύτερους παίκτες από την ΑΕΚ.

Πρόσεξε. Δεν μιλάω για τη νίκη της ΑΕΚ. Τη δίκαιη νίκη της. Που την άξιζε διότι πολέμησαν οι παίκτες της, τα έδωσαν όλα. Και γιατί να μην κέρδιζαν τον Ολυμπιακό των 11 παικτών.

Άλλο «γεγονός» είναι η νίκη της ΑΕΚ, αν μιλάμε ποδοσφαιρικά, άλλο «γεγονός» η ήττα του Ολυμπιακού. Άσχετο ότι κρίνουμε δύο ομάδες που ήταν αντίπαλες στον ίδιον αγώνα. Η έκπληξη, λοιπόν, είναι ότι ο Ολυμπιακός έχασε το αήττητο με την ΑΕΚ. Όπως το ίδιο θα έλεγες αν έχανε το ντέρμπυ με τον Παναθηναϊκό, με τον ΠΑΟΚ. Με τις τρεις ομάδες που προκλητικά και ιστορικά νομιμοποιούνται να στέκονται απέναντι στον Ολυμπιακό.

Δεν θα ήταν... έκπληξη αν ο Ολυμπιακός έχανε από τον Πλατανιά που πήρε «Χ» από τον πρωταθλητή. Μπάλλα είναι αυτή. Η γκέλα στο πρόγραμμα. Να στραβοπατήσει η μεγάλη
ομάδα με μια μικρή. Σήμερα είναι ολοφάνερο ότι ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστική υπεροπλία απέναντι της ΑΕΚ. Κι όμως, έχασε από την ΑΕΚ που τον περίμενε στη γωνία.

Ναι, η ΑΕΚ κέρδισε, όμως αυτό είναι το... ένα αποτέλεσμα. Ένας αγώνας έχει... δύο αποτελέσματα, επειδή παίζουν δύο ομάδες. Στο ντέρμπυ είδαμε την ΑΕΚ παθιασμένη να
περιορίζεται στο δεύτερο ρόλο και τον Ολυμπιακό, με το πιο έντονο αγωνιστικό βάρος, να στέκεται μακρυά από τη διαμόρφωση του αποτελέσματος. Το παιχνίδι το έχασε ο Ολυμπιακός, η δε ΑΕΚ το πήρε όταν όρμησε μπροστά, όταν ο αντίπαλος είχε μείον ένα παίκτη.

Διαβάστε ακόμα:

Αγρότης με τρακτέρ έγινε και ο Μαρινάκης!