ΝΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ!

πηγή: Intime
 

Οι πληροφορίες που έχω στην καρτέλα μου είναι ότι ο κύριος Δημήτριος Κύρκος, παρατηρητής διαιτησίας στο ντέρμπυ ΑΕΚ-Ολυμπιακός 1-0, είναι καλό παλληκάρι. Όχι βρωμιάρης, όχι μπλεγμένος σε κόλπα. Ήταν ένας διαιτητάκος, έπαιξε μέχρι και σούπερ ληγκ, ο πατέρας του ήταν για χρόνια γραμματέας της Ένωσης Ιωαννίνων.

Αφήνουμε στην άκρη αυτά που έχωσε ο Μελισσανίδης στον Γιαννιώτη παρατηρητή διαιτησίας. Δεν είναι δυνατόν ο Κύρκος να μπαίνει στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπυ και να σφίγγει το χέρι του διαιτητή Καλογερόπουλου, Σάββατο βράδυ και την άλλη μέρα να παίζει κεφαλιές με τον εαυτό του.

Είπαμε. Ξεχνάμε τα μπινελίκια του Μελισσανίδη. Λέμε ότι ο Κύρκος είναι τουλάχιστον ασόβαρος. Δεν έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του. Αυγά την μία ημέρα και καλάθια την άλλη. Δεν πάει έτσι. Να συγχαίρει τον διαιτητή και να τον... παραπέμπει για κακή διαιτησία.

Η υπόθεση αφορά την αθλητική δικαιοσύνη. Ο Κύρκος δυσφημεί το άθλημα, τουλάχιστον. Προκαλεί, επιβεβαιώνει πιο σωστά, την καχυποψία της εξέδρας. Ότι για να την κάνει επιτόπου γυριστή κάποιος του «μίλησε». Επειδή πρέπει να περάσει το «μήνυμα» στα κοράκια ότι είναι καταδικαστέα μια διαιτησία που δίνει δύο κόκκινες στον Ολυμπιακό και ένα πέναλτυ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κύρκος ...προκαλεί τον Μελισσανίδη