ΕΝΑΣ... ΚΑΥΤΟΣ ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΑΝΕΥ ΓΑΤΑΣ ΙΜΑΛΑΙΩΝ

πηγή: Intime
 

Διήμερο κυπέλλου σήμερα και αύριο. Ο Παναθηναϊκός είναι εκτός. Κανένα πρόβλημα! Ο Αλαφούζος δίνει το μεσημέρι συνέντευξη και θα βάλει τον Παναθηναϊκό στην επικαιρότητα. Και μ' αυτά που θα πει, λένε οι από δίπλα του, θα... σκιάσει, θα βάλει στη σκιά του το ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού.

Είναι μια έκτακτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου του Παναθηναϊκού και όλοι περιμένουν τι καινούργιο θα πει. Μη ξεχνάμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος σε κάθε ευκαιρία θα κάνει μια καταγγελία, μια διαμαρτυρία, έναν σχολιασμό για ό,τι παίζει, αφορά κι όχι άμεσα την ομάδα.

Αυτή η σαιζόν, που ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν γνωρίζεις τι άλλο θα προκύψει, ήταν αληθινά ζοφερή για τον Παναθηναϊκό. Απρόβλεπτα κακή και περιπετειώδης. Άλλαξε ο προπονητής, κόσμος ήρθε και έφυγε από παίκτες, τιμωρήθηκε η ομάδα, όχι αδίκως λέω εγώ, αλλοίμονο να είσαι Παναθηναϊκός κι όχι μια παρακρατική οργάνωση και να μην αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου.

Βεβαίως παίζει στο γήπεδο της τηλεόρασης ο καναλάρχης Αλαφούζος κι αυτό δεν είναι αιχμή για συνωμοτικές του συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες με την παρουσία γάτας των Ιμαλαϊων, όπως συνέβη με τον άλλον. Η συνέντευξη σήμερα λέγεται ότι δεν θα twitterίζει, όπως συνηθίζει να εκφράζεται ο Αλαφούζος. Δεν θα είναι μια από τα ίδια.

Θα 'ναι μια συνέντευξη με... ειδήσεις. Και κάποιες πινελιές απολογητικές. Ίδωμεν. Αν τώρα θέλει κάποιος να το πιάσει περιπαικτικά το θέμα ρίχνει μια ματιά στο μπαξέ των αγνώστων σχολιογράφων του διαδιχτύου.

-Ο Αλαφούζος θα μιλήσει για το X-Factor, που θα μεταδώσει ο σκάι.

-Αφού ο Σαββίδης θέλει να γκρεμίσει το κράτος των Αθηνών, ο Αλαφούζος θα κάνει επίθεση στο κράτος της Θεσσαλονίκης.

-Θα πει ότι πιάνουν οι βιολογικές καλλιέργειες στο Κορωπί.

-Η συνέντευξη θα 'ναι διακαναλική.

-Θα δώσει γροθιά στο κατεψυγμένο.

-Θα σπάσει τη σιωπή του ο Αλαφούζος.

Διαβάστε ακόμα:

Μπερκ και πέτρινα πράσινα χρόνια