Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

πηγή: Intime
 

Παρ’ ολίγο να γινόταν η γκραν σουξέ έκπληξη στην Τούμπα. Λίγα, ελάχιστα λεπτά απέμεναν να ολοκληρωθεί κανονικά ο αγώνας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Η σούπερ έκπληξη θα ήταν να μη διακοπεί, να μη ξαναγίνει της κόλασης. Τελικά, το έργο έπαιξε σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Αυτή είναι η φρίκη. Ότι σ’ ένα ντέρμπυ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού στην Τούμπα είσαι σχεδόν σίγουρος ότι θα επαναληφθεί το πολυπαιγμένο σενάριο τρόμου και αηδίας. Και που δεν αποφύγαμε πάλι. Αυτή είναι η τραγωδία. Ότι περίμενες το συγκεκριμένο ντέρμπυ να ξευτυλίσει την Ελλάδα, την κοινωνία της, το ποδόσφαιρό της, την δημοσιογραφία της, την αστυνομία της, τον πολιτικό της κόσμο.

Και το σενάριο της απόλυτης ντροπής μετά τα όσα ζουγκλοειδή προέκυψαν προβλέπει οπωσδήποτε και τις κατηγορίες στους ενόχους. Φταίει ο διαιτητής. Τεράστια εφεύρεση! Ένα κοράκι, μόνο αυτό, είναι ικανό να διασύρει διεθνώς μια χώρα, για μια φορά ακόμα. Ένας κακοποιός, μονάχα ένας με όπλο την σφυρίχτρα του καταφέρνει να ξεφύγει χωρίς να γίνει αντιληπτός από την προσωπική φρουρά του πρωθυπουργού και να εισέλθει στην κρεββατοκάμαρά του.

Της Ειδομένης στήνει επιτόπου μια Ελλάδα, ένας άνθρωπος, ο διαιτητής.

Όχι, κύριοι. Δεν είναι ο ένοχος ο διαιτητής επειδή έπνιξε στο πέναλτυ. Ο διαιτητής το μόνο που έκανε ήταν μας δείξει τι ποδόσφαιρο έχουμε. Ποιοι είμαστε.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση όχι μόνο τον Ιβάν