ΝΤΟΠΕ ΚΙ ΑΝ ΕΠΑΙΡΝΕ VIAGRA Η ΣΑΡΑΠΟΒΑ;

 

Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη τενίστρια στον κόσμο η Ρωσίδα Μαρία Σαράποβα. Επειδή είναι γκομενάρα, μοιάζει περισσότερο με τοπ-μόντελ. Προσωπικά η κυρία δεν μου λέει τίποτα σα γυναίκα, μου την σπάει η ψύχρα, η παγωμάρα που βγάζει η αύρα της. Οι αναλογίες στο κορμί της σίγουρα θα ενθουσιάζουν τους μαιτρ της μόδας, τους gay designer γυναικείων ρούχων, όχι τα δικά μου sex standards.

Επί του θέματος. Πιάστηκε ντοπαρισμένη η 28χρονη Σαράποβα, έβδομη στην παγκόσμια κατάταξη, κι αυτό πράγματι είναι ένα πλήγμα γι' αυτήν, όχι... σοκ στο χώρο του τένις, του αθλητισμού. Κανένας ροκ-σταρ, κανένας χολυγουντιανός ηθοποιός, κανένας μπεστσελερίστας συγγραφέας δεν θα έχανε λεφτά και τίτλους, Όσκαρ και Νόμπελ, επειδή ντοπάρεται. Αυτό δεν ισχύει για τον επαγγελματία αθλητή, σε πείσμα μιας άλλης πραγματικότητας σήμερα. Τι θέλω να πω.

Το ντόπιγκ είναι γεγονός. Κατάσταση. Φαινόμενο κυρίαρχο. Και ποιος δεν ντοπάρεται, για να κάνουμε ταμείο. Το πρώτο χάπι στη γη που πουλιέται σήμερα είναι εκείνο που σε ντοπάρει σεξουαλικά. Τα βιάγκρα και τα γκιάλις που βοηθάνε το... στήσιμο του μορίου.

Η Μαρία Σαράποβα, επειδή έπαιρνε μια ουσία που μπήκε στη λίστα των απαγορευμένων φαρμάκων από το 2016, θα φάει έναν αποκλεισμό, που σημαίνει ότι το κορίτσι χάνει φράγκα μέσα από την τσέπη της. Χιλιάδες δολάρια. Οι θαυμαστές της, όμως, δεν πρόκειται να την χάσουν. Ντοπαρισμένη κι όχι, οι παπαράτσι θα συνεχίσουν να την κυνηγούν και έτσι να την μπανίζουν όσοι την γουστάρουν σα θηλυκό.

Διαβάστε ακόμα:

Το «ψυχολογικό» πρόβλημα του Μπεργκ