AND THE OSCAR ΜΑΛΑΚΙΑΣ GOES TO... SAVVAS!

πηγή: Intime
 

H μαλακία της ημέρας. Την είπε ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού. Ωραία ιδέα αυτή. Η μαλακία της ημέρας. Να την κάνω στήλη. Κάθε ημέρα να την πέφτω σε μια χοντρομαλακία. Υπό σκέψιν, άλλωστε δεν θα έχω πρόβλημα διότι αρκετοί είναι οι μαλάκες, όπως και οι μη μαλάκες που αμολάνε τις μαλακίες τους.

«Αν ήμουν Κοντονής...» είπε ο 81χρονος Σάββας Θεοδωρίδης «...θα τους έλεγα να φτιάξουν ομάδες». Όσκαρ μαλακίας. Κι όμως! Ένα τέτοιο βραβείο το βρίσκω πέρα για πέρα χρήσιμο. Χρησιμότατο. Θα έμπαινε ένα φρένο στις μαλακίες. Όσο και μαλάκας να 'ναι κάποιος, υπουργός, προπονητής, καλλιτέχνης, ο όποιος, θα έβαζε ένα φρένο. Μην τυχόν και του απονεμηθεί το κύπελλο της μαλακίας. Το πρωτάθλημα της μαλακίας.

Ο Σάββας, λοιπόν, είπε ότι καλό θα ήταν ο Κοντονής να πει στους Αλαφουζομελισσανίδησαββίδηδες να φτιάξουν ομάδες. Οι εν λόγω κύριοι, δηλαδή, δεν το έχουν κάνει μέχρι σήμερα, αλλά θα... φτιάξουν ομάδα όπως ο Ολυμπιακός επειδή θα τους το ζητήσει ο μίστερ τίποτας, ο Κοντονής Σταύρος. Φοβερά πράγματα.

Ο Σάββας, δηλαδή, εκτιμά ότι ο Κοντονής Σταύρος έχει τέτοιο κύρος που δεν μπορεί να μην τον λάβουν υπ' όχι τους τα αφεντικά Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Θα κάνουν οπωσδήποτε το… χατήρι του υπουργού.

Διαβάστε ακόμα:

Γελάνε στην Ευρώπη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ