ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ, ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ «ΤΡΕΛΛΟΣ»

 

Σου λέει κάτι που η Ρόμα κοστολόγησε στα 40 μύρια τον Κώστα Μανωλά, που ξεκίνησε το 2008 από τον Θρασύβουλο Φυλής και σήμερα αξίζει να παίζει πρώτο επίπεδο στην Ευρώπη; Εμένα μου λέει πολλά. Πάρα πολλά.

Έχει περάσει στον κόσμο ότι ο ανηψιός του Στέλιου Μανωλά είναι τσογλάνι. Παληόπαιδο. Τρελλάρας. Αυτά είναι μαλακίες. Δεν φθάνεις από τα χαμηλά στα υψηλά έτσι για πλάκα. Στην τύχη. Επειδή είσαι τυχερός, ευλογημένος, ευνοημένος. Επειδή σε ευνόησαν οι συγκυρίες, οι συμπτώσεις, χαζομάρες.

Η εξέλιξη του Μανωλά μιλάει μόνη της. Το παλληκάρι είναι σοβαρό. Πολύ σοβαρός επαγγελματίας. Και δεν είναι, το υπογράφω αυτό, μόνον τα προσόντα του που τον βοήθησαν. Είναι πρώτα η αφοσίωση στη δουλειά του. Η συνέπειά του. Η αγάπη του σ' αυτό που κάνει.

Ο Μανωλάς, λοιπόν, πήγε στην ΑΕΚ το 2009 κι έμαθε. Έγινε καλύτερος. Γινόταν καλύτερος. Όπως δεν πήγε άδειο τραίνο στον Ολυμπιακό το 2012 κι έφυγε άδειος μετά από δύο χρόνια. Βεβαίως στον πρωταθλητή έκανε τις γκέλες της ζωής του. Ο γκελαδόρος.

Αυτή είναι η μαγκιά. Να είσαι γκελαδόρος, όπως ο Μανωλάς και κάποια στιγμή σταματάς να κάνεις λάθη. Μηδέν λάθος στη Ρόμα.

Και κάτσε εσύ να ασχοληθείς με πόσα εκατομμύρια θα τον πουλήσει η Ρόμα στην Τσέλσυ, σε κάποια άλλη ομάδα της ευρωπαϊκής αφρόκρεμας. Και πόσο χαρτζηλίκι θα κονομήσει ο
Μαρινάκης από την μεταπώληση του Μανωλά.

Είσαι δημοσιογράφος, κύριε, και φρόντισε να γίνεις καλύτερος, όπως ο Μανωλάς. Είσαι οπαδός και γίνε καλύτερος στη δουλειά σου, όπως ο Μανωλάς. Λάβε υπ' όψιν ότι έναν
νέο άνθρωπο, είτε ποδοσφαιριστή, είτε υδραυλικό και δικηγόρο, τον βοηθάει ο εαυτός του. Πρώτα αυτός, μετά η πουτάνα ζωή, η κωλοκυβέρνηση, το κάθε κωλοκόμμα.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν κάνει ο Σάντος για τον ΠΑΟΚ