ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ ΣΤΑΥΡΟ!

πηγή: Intime
 

Δεν έχει ξαναγίνει. Τουλάχιστον εγώ δεν θυμάμαι ακόμα και τον πιο χάλια υπουργό, του αθλητισμού και του προσκοπισμού, των καφενείων και των κωλάδικων, να πει αυτό που βγήκε από το στόμα του Κοντονή Σταύρου. Ότι η FIFA αναγνώρισε πως υπάρχει πρόβλημα στην Ελλάδα.

Και επιχαίρει γι' αυτό! Επειδή στον τόπο μας το ποδόσφαιρο δεν είναι σωστά ενταγμένο στην κοινωνία. Επειδή το ποδόσφαιρο στη χώρα μας έτσι όπως λειτουργεί μας εκθέτει σαν κράτος, σα λαό.

Δικαιώθηκα, λέει αυτός ο απίθανος Κοντονής Σταύρος. Γιατί; Επειδή διέκοψε το κύπελλο. Ακόμα και στον Σύριζα γελάνε με τον σύντροφο υφυπουργό αθλητισμού. Μέχρι που φοβούνται μήπως κάνει μεταγραφή σ' άλλο κόμμα.

Δικαίωση για έναν υπουργό είναι να μη χρειαστεί να διακόπτει κύπελλο και πρωτάθλημα. Να μην κλείσει γήπεδα και νοσοκομεία. Σχολεία και εκκλησίες. Μπουζουκάδικα και ορθάδικα. Να λειτουργούν όλα, πολιτισμένα.

Στα παπάρια μου η FIFA. Εγώ σαν Έλληνας τι λέω. Αν μ' αρέσει αυτό που είμαι.

Δεν θα περιμένω την FIFA να μου πει ότι είμαι απροσάρμοστος, ότι ακόμα ζω στα σπήλαια. Άλλο ότι αναγνωρίζω την FIFA, ότι θέλω να είμαι μέλος της και αποδέχομαι τα δικαιώματά της. Είμαι Ευρωπαίος, όχι Καραγκιόζης να πουλάω αντίσταση στην FIFA, ούτε επιτρέπω στον εαυτό μου να καθίσταμαι υπόλογος διεθνώς.

Διαβάστε ακόμα:

Ο καραγκιόζης υπουργός και ο Κοντονής Σταύρακας