ΟΡΙΣΤΙΚΑ: Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ GREXIT

πηγή: Intime
 

Μπορούμε να μιλάμε για κάτι άλλο όταν το grexit κτύπησε την πόρτα της Ελλάδος; Ασφαλώς η κουβέντα δεν είναι ποδοσφαιρική. Δεν αφορά το ποδόσφαιρο. Το κωλοποδόσφαιρο, έτσι όπως το έχουν καταντήσει στην Ελλάδα αυτό το άγιο πράμα. Την ξευτύλα την τρώει στη μάπα η Ελλάδα, επειδή σήμερα το ποδόσφαιρο δεν είναι ξεκομμένο από την κοινωνία. Επειδή σήμερα το ποδόσφαιρο κυριαρχεί στην καθημερινότητα. Και ό,τι βρώμικο και ανάποδο παίζει στο χώρο του ποδοσφαίρου, εκφράζει σ' ένα βαθμό το κράτος και τον λαό μιας χώρας.

Αφήνω στην άκρη τη ζημιά. Την οικονομική ζημιά. Στέκομαι στις εντυπώσεις που θα προκληθούν διεθνώς αν τελικά η κυβέρνηση του Σύριζα δεν κάνει πίσω στην απόφαση να διακοπεί, να ματαιωθεί το κύπελλο Ελλάδος.

Η FIFA το ξεκαθάρισε. Αν ο Κοντονής Σταύρος μέχρι τις 15 Απριλίου δεν επιτρέψει να συνεχιστεί το κύπελλο, τότε η Ελλάδα, δηλαδή η ΕΠΟ σταματά να είναι μέλος μας. Η χώρα σας τίθεται εκτός παγκόσμιας ποδοσφαιρικής κοινότητας. Ακούσαμε τι μας είπε ο υφυπουργός Κοντονής, εκτιμούμε ότι παρεμβαίνει στα εσωτερικά της ΕΠΟ, η ανεξαρτησία της οποίας αναφέρεται κατηγορηματικά στο καταστατικό της FIFA. Άρα, δεν μπορούμε παρά να επιβάλλουμε τις αναμενόμενες κυρώσεις σε βάρος της Ελλάδος.

Και τι θα κάνει ο Κοντονής; Ποιος ασχολείται με τον ανύπαρκτο. Την απόφαση αν θα συνεχιστεί το κύπελλο θα την πάρει ο Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

Η φάρσα που παίζεται με την κάθαρση