Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΕΣ

πηγή: Intime
 

Ξευτυλίζομαι σαν Ελλάδα αν με διώξει από το διεθνές ποδόσφαιρο η FIFA, ένα το κρατούμενο. Όσα λέει, μ' όσα προσπαθεί να δικαιολογήσει τον εαυτό του ο μόνος υπαίτιος του κινδύνου του grexit, δηλαδή ο υφυπουργός αθλητισμού Κοντονής Σταύρος, είναι για κλωτσές, δύο τα κρατούμενα. Τρίτο δεν υπάρχει.

Γιατί παίζει το grexit; Επειδή ο συριζαίος υφυπουργός απαγόρευσε να συνεχιστεί το κύπελλο. Δεν μπορείς να το αποφασίζεις αυτό, του είπαν από την FIFA. Το διέπραξα, λέει ο συριζαίος, διότι φοβάμαι μήπως γίνουν επεισόδια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Κοντονής Σταύρος δήλωσε αποτυχημένος. Η κυβέρνησή μας δεν τα κατάφερε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα.

«Κανένας δεν μπορεί να υπαγορεύει πολιτικές στην κυβέρνηση σε θέματα δημόσιας ασφάλειας» έριξε στον αέρα την γκραν παπαριά ο Κοντονής Σταύρος. Ουδείς υπαγόρευσε πολιτικές στην κυβέρνηση, καμμία ΠΑΕ, ούτε η ΕΠΟ, ούτε η FIFA. Ούτε, άλλωστε, η FIFA, ακόμα και η ΕΠΟ έχουν ευθύνη για τους χουλιγκανισμούς.

Φταίνε οι διαιτητές που με τις στημένες διαιτησίες προκαλούν τον κόσμο, θα πει κάποιος. Άλλη παπαριά. Ο χούλιγκαν ψοφάει να πετύχει προκλητικό διαιτητή για να δικαιολογεί τους τραμπουκισμούς του. Ο σοβαρός οπαδός απλά θα αηδιάσει και θα αποστασιοποιηθεί από το γήπεδο.

Κι αν δεν το κάνει ο σοβαρός οπαδός, ας τον «διώξει» από το γήπεδο η αριστερή κυβέρνηση, με την αριστερή πολιτική της:

-Δεν μπορούμε να τσακίσουμε την αλητεία των γηπέδων, γι' αυτό ο Σύριζα προτείνει στον φίλαθλο κόσμο να μη ξαναπατήσει στο γήπεδο.

Στην πραγματικότητα αυτό ακριβώς λέει η ανικανότητα της κυβέρνησης να δημιουργήσει συνθήκες τέτοιες στο ποδόσφαιρο ώστε να βρεθούν άουτ οι προκάτ χούλιγκαν. Το έχει πει, μάλιστα, με διάφορους τρόπους και τόνους ο Κοντονής Σταύρος. Ότι έχουν ευθύνη η ΕΠΟ και οι ΠΑΕ. Γι' αυτό, άλλωστε, ήθελε τη συνάντηση με τους «4», να τα βρουν Ολυμπιακός-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για να τελειώνει το πανηγύρι των επεισοδίων στα γήπεδα.

Αυτή θα ήταν η μέγιστη πολιτική προσφορά του Σύριζα στο ποδόσφαιρο. Να τα φτιάξουν με τον Μαρινάκη οι Αλαφούζος, Μελισσανίδης, Σαββίδης.

Διαβάστε ακόμα:

Η FIFA κατσάδιασε την ΕΠΟ!!!