ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ ΚΑΙ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ

πηγή: Intime
 

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού, διαβάζω, είναι απογοητευμένος από την ομάδα. Σώπα! Και με ποιο δικαίωμα το γράφουν αυτό, ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν περισσσότερα, ότι δεν είναι ευχαριστημένοι τούτη τη σαιζόν. Με το δικαίωμα της δημοσιογραφικής κριτικής. Με το δικαίωμα της ελευθερίας του τύπου. Σώπα!

Έχει, δηλαδή, το δικαίωμα, εννοώ το ελεύθερο κάποιος να εκφράσει διαφορετική γνώμη; Ότι αγωνιστικά, με βάση το υλικό του, το ρόστερ του, ο Παναθηναϊκός τα έχει πάει περίφημα. Άσχετο αν βρίσκεται σε χιλιομετρική απόσταση βαθμολογικά από τον Ολυμπιακό.

Βεβαίως ο Παναθηναϊκός δεν είναι ο Παναθηναϊκός που έχει ανάγκη το πρωτάθλημα. Έλα, όμως, που για τους γνωστούς λόγους δεν είναι σε θέση σήμερα να λειτουργεί με αξιοπιστία ανταγωνιστικά με τον Ολυμπιακό.

Και αφού υπάρχει η ελευθερία της γνώμης γιατί ουδείς, φιλοπαναθηναϊκός κι όχι, δεν είχε την «τόλμη» να τα βάλει με... 50-60 οπαδούς του Παναθηναϊκού που την «έπεσαν» σε παίκτες, στο ξενοδοχείο, λίγο πριν το παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Να πούνε ότι ήταν απαράδεκτο αυτό που έκαναν οι «πολιορκητές». Αντίθετα, η ελευθερία του τύπου φθάνει μόνον μέχρι να χαρακτηρίσουν «δυσαρεστημένους» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Άρα, να τους δικαιολογήσουν.

Είπαν στον Σαραβάκο οι οργισμένοι Τριπολιτσιώτες βάζελοι: «Ταρακούνησέ τους, δεν είναι μπάλλα αυτή που παίζουν». Και στον Στραματσόνι: «Ξύπνα! Βάλε το μυαλό σου να
δουλέψει, η ομάδα δεν περπατάει...».

Γραφικότητες. Όχι, βέβαια, των οπαδών. Των δημοσιογράφων που κρύβουν γλώσσα στους... εκφραστές του κόσμου.

Διαβάστε ακόμα:

Εκπληξη να μην ντοπάρεται ο Ιμπραήμοβιτς