ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΓΚΙΡΤΖΙΚΗ Ο ΚΟΥΤΣΟΚΟΥΜΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Ξαφνικά και από το πουθενά λόγω του κινδύνου του grexit, του ποδοσφαιρικού αποκλεισμού της Ελλάδος από το διεθνές γίγνεσθαι, μας προέκυψε ο μίστερ τρία κάπα. Ο Κύπριος Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Ο ασχημάντρας. Ο καμπούρης. Από πού κι ως πού;

Αυτός ο δειλός ο Ινφαντίνο, ο νέος πρόεδρος της FIFA που είναι πολύ τολμηρός στο παρασκήνιο, αλλά όχι και μπουκαδόρος στο προσκήνιο, έστειλε εκπρόσωπό να «μεσολαβήσει» ανάμεσα σε ΕΠΟ και ελληνική κυβέρνηση αυτόν τον «κουραμπιέ» Κωστάκη Κουτσοκούμνη. Κεσκεσέ Κουτσοκούμνης;

Είναι ο πρόεδρος της κυπριακής ΕΠΟ. Ποδοσφαιρικώς, δηλαδή, είναι κάτω από τον Γκιρτζίκη. Ο άνθρωπος, λέω για τον Κουτσοκούμνη, είναι να παίρνει το ποτό του με την κοπέλλα του, αυτή είναι πράγματι ωραία, στο μαγαζί που παίζει μουσική ο Νίκος Μουρατίδης, «κάτοικος» πλέον Λευκωσίας αυτός. Να πλακώνεται με τους παράγοντες ποδοσφαίρου στο μεγάλο νησί, να κάνει τη ζωή του, τι ανάγκη έχει το πλουσιόπαιδο. Όχι, όμως, λόγω αυτουνού του κάργα διαπλεκόμενου στην FIFA Μάριου Λευκαρίτη, να εμφανιστεί ο Κ.Κ.Κ. ως σωτήρας που θα μας γλυτώσει από το grexit.

Τελικά, είμαστε της πλάκας. Σα να έστειλε η FIFA εκπρόσωπό της τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Κωστάκη Τριβέλλα στα Νησιά Μπούρου Μπούρου και στην Ταγκανίκα.

Να σου πω και το άλλο. Την αντίδραση της κυπριακής κυβέρνησης προκάλεσε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης, ο αποκαλούμενος φιλικά και «καρβουνιάρης» στην Ευρώπη, επειδή έπαιξε σε φιλικό ματς ποδοσφαιρικό με τη φανέλλα της Τουρκίας!!! Όχι, δεν είναι αστείο.

Θα επανέλθω για την κολεγιά δεκαετιών του Κύπριου πατριάρχη των ποδοσφαιροπαραγόντων Μάριου Λευκαρίτη και του επίσης ουεφατζή Τούρκου Σένες Ερζίκ.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ντεσού στο αβαβά ραντεβού στου Μαξίμου