Η ΝΕΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ ΑΠΟ ΕΜΙΡΑΤΑ

 

Ουδείς, λέει, γνωρίζει το μέλλον του Ντιμίτερ Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ. Άλλη μαλακία αυτή. Παίζουν, λέει, διάφορα σενάρια για το αν θα φύγει και πότε από την ΠΑΕ του Ιβάν Σαββίδη. Και ποιοι τα γράφουν αυτά; Εκείνοι που πανηγύρισαν τη μεταγραφή, λέει, του Βούλγαρου παικταρά στον ΠΑΟΚ.

Ώπα, ρε! Ήρθε στον ΠΑΟΚ ο Μπερμπάτωφ; Αν συνέβη τέτοιο πράμα, τότε όλοι εμείς που βλέπουμε μπάλλα είμαστε για κλωτσές. Επειδή δεν πήραμε χαμπάρι ότι ο Βούλγαρος έπαιξε, παίζει ακόμα στον ΠΑΟΚ.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Να έγινε τέτοια απίθανη μεταγραφή κι εγώ να μη τη δω ούτε στον ύπνο μου. Και σήμερα, λένε, ότι ο Μπερμπάτωφ έχει πρόταση από ομάδα των ΗΠΑ. Αυτό που συνηθίζουν οι Αμερικάνοι με Ευρωπαίους πρώην ποδοσφαιριστές. Όχι ακριβώς πρώην, όταν είναι στα τελειώματά τους. Και ποιος δεν έκανε μια αρπακτή στην Αμερική, από τον Μπεκενμπάουερ και τον Κρόυφ μέχρι τον Τζωρτζ Μπεστ και τον Νταίηβιντ Μπέκαμ.

Είχαν προηγηθεί τα άλλα σενάρια για Μπερμπάτωφ, ότι θα πάει στην Κίνα. Σα να τους έπεσε λίγο μακρυά. Μήπως δεν τον... άφηνε ο ΠΑΟΚ για την Κίνα, και θέλει να τον πουλήσει σε τίποτα Αραβικά Εμιράτα. Πού θα πάει, θα παίξει και τέτοιο σενάριο.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς ξεφύτρωσε... Κουτσοκούμνης λόγω Grexit