ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Ο ΙΒΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ... ΠΙΣΩ!

πηγή: Intime
 

Δεν είναι μόνον ο Κοντονής Σταύρος που δεν κάνει... πίσω στα θέματα της διαφθοράς. Το «Δεν κάνω πίσω» και το «Ό,τι λέω, το εννοώ» το είπε και το ξαναείπε και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης.

Έγιναν τα αίσχη στον ημιτελικό κυπέλλου της Τούμπας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ο σκληροτράχηλος Πόντιος το ξεκαθάρισε: Δεν κατεβαίνουμε να παίξουμε με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς. Δεν έφθανε μία φορά. Το επανέλαβε: «Ό,τι και να γίνει, ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει στο Καραϊσκάκη, με τον Ολυμπιακό».

To «Ό,τι και να γίνει» αφορούσε την απόφαση του επίσης «Δεν κάνω πίσω» Κοντονή Σταύρου όταν αποφάσισε να διακόψει το κύπελλο. Τώρα, ο υπουργός που δεν κάνει πίσω, παίρνει… πίσω την απόφασή του να γίνει η συνέχεια του κυπέλλου, τι θα αποφασίσει ο ομογενής επιχειρηματίας; Φυσικά, θα κυττάξει το συμφέρον του ΠΑΟΚ.

Για την κάθαρση ο Κοντονής Σταύρος είπε «Όχι» στο κύπελλο. Για την κάθαρση λέει «Ναι στο κύπελλο». Για το καλό του ΠΑΟΚ είχε πει «Όχι» στη ρεβάνς με Ολυμπιακό ο Ιβάν. Για το καλό του ΠΑΟΚ θα επιμένει στο «Όχι» κι αν την κάνει γυριστή, πάλι για το καλό του ΠΑΟΚ θα είναι.

Γι' αυτό το γαμημένο καλό όλοι πολεμάνε. Όλοι ξευτυλίζονται.

Διαβάστε ακόμα:

Κοντονή, φέρε πίσω τα λεφτά μας