ΤΣΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΝΥΧΟΚΟΠΤΕΣ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΚΟΝΤΟΝΗΣ

πηγή: Intime
 

Εδώ είναι που λες Τέλος. Ρε, παιδί μου, τελειώνεις. Στην ανάβει ο άλλος στον κρόταφο με το χέρι στη σκανδάλη, και το πιστόλι είναι γεμάτο. Όχι μια σφαίρα, όχι παίζουμε τη ρώσικη ρουλέτα και ποντάρουμε τη ζωή μας γι' αυτό και για εκείνο που θα κερδίσουμε.

Μιλάμε για μπαμ και κάτω, αν πράγματι σύμφωνα με ρεπορτάζ εφημερίδας ο πρωθυπουργός είπε στον Κοντονη Σταύρο «Τι άλλο να τους πάρεις...». Τέλος! Είπαμε. Αυτή είναι η χαριστική βολή. Να δίνει συγχαρητήρια στον υπουργό σου ο πρωθυπουργός σου για την κωλοτούμπα που διέπραξε η κυβέρνηση στην υπόθεση του ποδοσφαιρικού grexit.

Ο Κοντονής Σταύρος, δηλαδή, και πέτυχε να μη γίνει το grexit και πήρε τα σώβρακα από FIFA και ΕΠΟ. Και τι δεν τους πήρε. Σταυρουδάκια από το λαιμό, μαντηλάκια στο πέτο, κομποσχοίνια, μπρελόκ, νυχοκόπτες, τσατσάρες, καθρεπτάκια, χαπάκια, οδοντογλυφίδες, κομπολόγια.

Μιλάμε για φοβερά πράγματα. Δεν τους άφησε τίποτα ο Κοντονής Σταύρος. «Τι άλλο να τους πάρεις;...» είπε ικανοποιημένος ο πρωθυπουργός. Δεν έμεινε τίποτα άλλο.

Δεν το πιστεύω ότι το είπε αυτό ο Τσίπρας. Δεν τον έχω για τόσο της πλάκας. Άλλο να το είπε αυτό μπροστά σε δημοσιογράφους, οπότε λες ότι κάνει επικοινωνιακό παιχνίδι. Να δείξει τη μία ακόμα... νίκη της αλύγιστης κυβέρνησης. Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό(;) ρεπορτάζ ο πρωθυπουργός είπε αυτό που λέγεται ότι είπε όταν ήταν οι δυο τους συριζαίοι.

Όχι, δεν το πιστεύω. Με τίποτα. Να κοροϊδεύονται μεταξύ τους πρωθυπουργός και υφυπουργός. Γι' αυτό, σου λέω ότι, αν έγινε κι αυτό, μας την ανοίξανε την τρύπα στο κρόταφο.

Διαβάστε ακόμα:

Κοντονή, φέρε πίσω τα λεφτά μας