Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΟ... ΓΗΠΕΔΟ

πηγή: Intime
 

Θα γίνει το κύπελλο, αποφάσισε η κυβέρνηση. Παραμύθι. Μη σας δουλεύουν. Δεν θα γίνει κανένας αγώνας για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική διαδικασία της διοργάνωσης, που την είχε διακόψει κυβερνητική απόφαση.

Ο υφυπουργός αθλητισμού υπέγραψε την επανέναρξη του κυπέλλου αλλά τα παιχνίδια θα γίνουν με κλειστές τις πόρτες! Χωρίς κόσμο, δηλαδή.

Αυτό δεν είναι ποδόσφαιρο! Να ξέρουμε τι λέμε. Το ποδόσφαιρο δεν γίνεται αν δεν υπάρχουν θεατές. Πώς, όμως, να επιτρέψει η κυβέρνηση να γίνουν αγώνες αν υπάρχει πάλι ο κίνδυνος των επεισοδίων.

Το πρόβλημα δεν είναι ότι για μια φορά ακόμα θα ξευτυλιστεί διεθνώς η Ελλάδα. Το πρόβλημα για την κυβέρνηση είναι ότι η ίδια θα ξευτυλιστεί διότι και ΔΕΝ έκανε τίποτα μέχρι σήμερα για να εξαφανιστεί, να περιοριστεί ο χουλιγκανισμός και ΔΕΝ έχει εμπιστοσύνη στα μέτρα ασφαλείας που θα πάρει η αστυνομία.

Ο δε τελικός θα γίνει με... μαθητές στις κερκίδες. Χωρίς εισιτήρια. Να θυμηθούμε μέρες χούντας που η δικτατορία γέμιζε το στάδιο με φαντάρους για να μην είναι άδειες οι κερκίδες.

Διαβάστε ακόμα:

Αρχισε να χορεύει πεντοζάλη η εγκληματική οργάνωση