ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ Ο ΛΕΤΟ; ΜΠΕΡΓΚ Η ΣΙΣΕ;

πηγή: Intime
 

Επανήλθε το ερώτημα Σισέ ή Μπεργκ. Νομίζατε ότι δεν θα επιστρέφαμε στα ίδια; Ο Σουηδός έφτασε τα 47 γκολ και ισοφάρισε τον Γάλλο με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού. Επομένως, πάμε ξανά στο ψευτοδίλημμα. Σισέ ή Μπεργκ;

Αν επρόκειτο για εκλογές και τους βγάζαμε για μια προεκλογική περίοδο στο κλαρί ο Τζιμπρίλιος θα έπαιρνε τα σώβρακα του Μάρκου, διότι έχει το επικοινωνιακό χάρισμα. Μιλάει με τον κόσμο, κάνει γκελ, επικοινωνεί στα όρια του λαϊκισμού. Κάνει και βρώμικο πόλεμο στον αντίπαλο, άμα λάχει.

Ο Μάρκος είναι άλλος τύπος. Λίγο άχρωμος στις κουβέντες του και σε ένα δικό του κόσμο. Σου δίνει την εντύπωση πώς έχει φέρει το Τσόρμπι (η γενέτειρά του κοντά στα σύνορα της Σουηδίας με τη Νορβηγία) στο σπίτι του στην Αθήνα.

Για ρώτα, όμως, τους συμπαίκτες τους. Εκεί θα είχε το ενδιαφέρον. Ρωτήστε τον Λέτο που έχει παίξει και με τους δυο ποιος είναι ο καλύτερος. Εγώ μπορώ αέρα πατέρα ή με σοβαρά επιχειρήματα να σας πω ότι προτιμώ τον Μπερκ ή τον Σισέ, όμως άλλο βάρος θα έχει η κουβέντα του Λέτο. Επομένως, προτείνω στους αξιότιμους ρεπόρτερ, πριν σκαρφιστούν το οποιοδήποτε γκάλοπ στα πολυμέσα που εργάζονται, να θέσουν το ερώτημα στον Λέτο και σε μερικούς ακόμα που έχουν ιδίαν άποψη εκ των έσω.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία για ρελάνς στον Ολυμπιακό