ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ;

πηγή: Intime
 

Τι βγήκε από την εκδήλωση των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ; Μια κουβέντα του Ιβάν Σαββίδη με πολύ κόσμο που κατά τον Πόντιο, άπαντες του είπαν πως πρέπει να κατέβει στο Καραϊσκάκης για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου με πρώτη ομάδα.

Ως καλός πρόεδρος - ιδιοκτήτης ο Σαββίδης αφουγκράζεται τον κόσμο και αποφασίζει να κάνει την κωλοτούμπα. «Ακούω και εφόσον το λένε όλοι, δεν μπορεί όλοι να έχουν λάθος κι εγώ να είμαι ο σωστός», δικαιολόγησε την κυβίσθηση.

Καλά θα κάνει να κατέβει με πρώτη ομάδα ο ΠΑΟΚ απέναντυ στον Ολυμπιακό τη Μεγάλη Τετάρτη. Ομως, μετά το πρώτο ματς που έγινε της πουτάνας το μαγκάλι, ο Ιβάν τα είπε χύμα και τσουβαλάτα. Διαβεβαίωσε πως η ομάδα δεν πρόκειται να πάει στο Φάληρο. Κανείς τότε, από αυτούς που του μίλησαν χθες, δεν του είπε: «Τι μαλακίες λες ρε καρντάση, δεν γίνεται να μην κατέβουμε». Για να ξέρουμε τι έγινε και τι λέμε.

Κατά τα άλλα νομίζω πως η εκδήλωση της ΠΑΟΚάρας είχε μεγάλες μορφές, γίγαντες του αθλητισμού που έκαναν μεγάλο το σύλλογο, αλλά πρόχειρο σενάριο, που βρήκε τον Σαββίδη στο φινάλε να μιλάει σε μισοάδεια αίθουσα.

Να μην λησμονήσω να αναφέρω το μήνυμα που έστειλαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ από τον Λευκό Πύργο ενόψει των 100 χρόνων: «Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρ@#!$ και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια».

Διαβάστε ακόμα:

Δεν έγινε η ΑΕΚ Μπαρτσελώνα με Μανωλά