ΣΤΟ ΣΛΙΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ... ΤΡΕΙΣ ΦΑΚΕΣ!

πηγή: Intime
 

Τελικός κυπέλλου χωρίς κόσμο. Κι όμως! Στην Ελλάδα πάρθηκε τέτοια κυβερνητική ντιρεκτίβα. Γίνεται, ρε, αυτό το πράμα; Γίνεται. Να, που έγινε. και ευτυχώς δεν πραγματοποιήθηκε. Και σε ρωτάω, σύντροφε. Ποια γνώμη έχεις για εκείνη τη χώρα που η κυβέρνησή της αποφάσισε να διεξαχθεί χωρίς θεατές όχι απλά ένα ματσάκι, αλλά το κορυφαίο παιχνίδι της χρονιάς, ο τελικός του κυπέλλου, η γιορτή του ποδοσφαίρου. Δεν συμφωνείς, ρε πατριώτη, ότι είναι τα ρεζιλίκια της αλεπούς εκείνο το κράτος που... επιτρέπει να γίνει αγώνας ποδοσφαίρου στα κρύα τσιμέντα.

Κανονικά, αν ήθελε η κυβέρνηση να πρωτοτυπήσει, ας έκανε τον τελικό χωρίς ποδοσφαιριστές. Έστω με παίκτες αλλά χωρίς διαιτητή. Χωρίς μπάλλα. Χωρίς δοκάρια.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Γιατί επί Τσίπρα η Ελλάδα θα έγραφε Ιστορία και σ' αυτό. Τελικός σε άδειες κερκίδες. Γιατί; Επειδή δεν έχουν τα άντερα να κάνουμε το δύσκολο. Επειδή θέλουνε να... εντυπωσιάσουνε, να κάνουν επίδειξη…δύναμης με το εύκολο.

Έχεις πρόβλημα βίας στα γήπεδα. Και τι κάνεις; Τίποτα! Όταν κατ' αρχην αποφασίζεις να μη γίνει το κύπελλο, είναι σα να κάνεις μια μηδενική πολιτική παρέμβαση. Το ίδιο αν αποφασίζεις να γίνει το ματς με μαθητές. Μετά ούτε και με μαθητές.

Δείχνεις με τέτοιες... δυναμικές αποφάσεις ότι... υπάρχεις! Ότι έχεις γεννητικά όργανα αρσενικού και πολύ βαρειά. Ενώ στην πραγματικότητα τα πολιτικά σου «εργαλεία» είναι… φακές.

Αυτός που τα έχει μεγάλα, που του κρέμονται, λένε ότι έχει όρχεις «καμπάνες». Ενώ έχει «φακές» λένε γι' αυτόν που τα έχει μικρά, σαν τους αθλητές που παραντοπάρονται. Έτσι λένε. Πώς όταν πέφτει πολύ φάρμακο στον πρωταθλητή, τότε τα δύο μπαλάκια του γίνονται... αόρατα.

Πολιτικά, λοιπόν, ο Κοντονής Σταύρος δεν τα «έδειξε». Επειδή τα έχει μικρά, «φακές» είναι αυτά που έχει. Αν τα είχε «καμπάνες» θα επέλεγε τον πολιτικό δρόμο της σύγκρουσης. Της τομής. Κι όχι με το στόμα μόνο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Μανωλάς και η προπονητική του ευθύνη στην ΑΕΚ