ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ «ΕΦΤΥΣΑΝ» ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ

 

Μη ξεχνιόμαστε. Στην... προσπάθειά του να βάλει μια τάξη στο ποδόσφαιρο ο αρμόδιος υφυπουργός αθλητισμού από τον Ιανουάριο του 2015 έκανε αυτό που ουδείς άλλος είχε... τολμήσει. Ναι, μόνον ένας γνήσιος αριστερός της πλάκας και του Ελάτε να γελάσουμε, θα έπαιρνε αυτήν την κυβερνητική πρωτοβουλία. Να συστήσει στα δύο άγρια θηρία, Μελισσανίδη και Μαρινάκη, «να τα βρούνε».

Ουδείς προκάτοχος του Κοντονή Σταύρου είχε τους πολιτικούς όρχεις να το κάνει. Να καλέσει στο γραφείο του Αλαφούζο, Σαββίδη, Μαρινάκη και Μελισσανίδη. Να τους κάνει μάθημα, ποιο είναι το καλό του ποδοσφαίρου. Και να συμπεριφέρονται όπως ο σύριζας …οραματίζεται την ποδοσφαιρική κοινωνία.

Παραμονές του τελικού κυπέλλου, οι δύο αντίπαλοι Μελισσανίδης και Μαρινάκης, έβγαζαν κάθε μισή ώρα μια ανακοίνωση ο ένας σε βάρος του άλλου. ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ! Είσαι απατεώνας, ο ένας. Εσύ είσαι αρχιαπατεώνας, ο άλλος. Είσαι λαθρέμπορας, εσύ είσαι κολλητάρι λαθρέμπορα.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ξευτυλίκι απ' αυτό για τον υφυπουργό. Να είσαι ο κυβερνητικός υπεύθυνος σ' ένα χώρο όπου τον έχουν για φτύσιμο τα μεγάλα αφεντικά των ΠΑΕ.

Και με την ευκαιρία που ξέσπασε καινούργιο «πιστολίδι» ανάμεσα σε Μαρινάκη και Μελισσανίδη μάθαμε κάποια πραγματάκια. Ότι ο της ΑΕΚ, όπως ο ίδιος ο Μελισσανίδης παραδέχεται, «παρακολουθεί» τις... εξελίξεις της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης στην οποία είναι μπλεγμένος ο Μαρινάκης, και ότι ο του Ολυμπιακού είναι «συνομιλητής» του Νο1 σήμερα νταραβεριτζή του σύριζα, του συντρόφου Νίκου Παππά, του εκ δεξιών του αριστερού πρωθυπουργού μας. Από την άλλη, ο Μαρινάκης κατηγορεί την κυβέρνηση, όχι απλά τον Κοντονή, όχι «χάρισε» τον ΟΠΑΠ στον Μελισσανίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Το «κρυφό» έγκλημα της ΕΠΟ στον τελικό