ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΜΕ ΑΕΚ ΤΟ 3-0 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

πηγή: Intime
 

Κέρδισε, επιτέλους, ένα ντέρμπυ αυτός ο Αντρέας Στραματσόνης, μάλιστα με το πολύκροτο 3-0 την ΑΕΚ, κι όμως το παλληκάρι ξηγήθηκε σωστά. Δεν είπε, βέβαια, «Ελάτε, ας σοβαρευθούμε, τι αξία έχει το 3-0 όταν ήρθε με αντίπαλο πεθαμένο...».

Είπε το άλλο ο Στραματσόνης. «Να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους...». Σωστός. Υπάρχουν και κάποιοι που μας βλέπουν, δηλαδή κάποιοι που αυτοί μας ενδιαφέρουν. Άσε τους αχαχούχες που θα το ρίξουν στα πανηγύρια.

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να πάρει την πρώτη θέση στα play-off. Νομίζω. Όχι να κερδίσει, χωρίς να γνωρίζει ποιες είναι οι δυνατότητές του, σε ματς άνευ αντιπάλου. Και επειδή είναι Παναθηναϊκός κι όχι Πανιώνιος, δηλαδή επειδή κυνηγάει την πρώτη θέση στα μπαράζ του πρωταθλήματος θα καταφέρει να βαρέσει την ΑΕΚ και στο αμέσως προσεχές παιχνίδι;

Αυτό, ναι. Αν στο ΟΑΚΑ τα καταφέρει ο Παναθηναϊκός. Με την ΑΕΚ που θα στοχεύει κι αυτή στην πρώτη θέση των play-off. Όχι την ΑΕΚ που μετά την κατάκτηση του κυπέλλου είναι πλέον ανίκανη να διεκδικήσει κάτι.

Ένα άλλο παιχνίδι είναι το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός. Θα έχει την ίδια απόδοση η ομάδα του Στραματσόνι; Θα κερδίσει πάλι εύκολα, όμως μια «διαφορετική» ΑΕΚ; Τότε, ναι, να πούμε ότι ο Ιταλός είναι και προπονητής των ντέρμπυ.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Εσιέν, ο Τσίπρας κι ο Αλαφούζος