ΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ

πηγή: Intime
 

Φοβερά και τρομερά είναι αυτά που αποφασίζει ο Αλέξης Τσίπρας ως εκλεγμένος κυβερνήτης της χώρας. Είναι πράγματα που ούτε τα είχε... υποσχεθεί, ούτε είχε...δεσμευθεί να υπογράψει νέο μνημόνιο, να ξεπουλήσει την εθνική περιουσία της Ελλάδος για δεκαετίες, και να μας πηδήξει στους φόρους. Να, όμως, που τα έκανε αυτά τα φοβερά διότι έτσι εκτίμησε ο ίδιος, ίσως συμφώνησε και ο σύμβουλός του ο Καρανίκας, και στη συνέχεια έπεισε τους βουλευτές του Σύριζα, και τα άλλα τσιράκια των Ανέλ. Αυτά, τα προβατάκια του Καμμένου δεν χρειάστηκε να «πειστούν».

Μην ακούσω σήμερα, σε περίπτωση ήττας πάλι της ΑΕΚ από τον Παναθηναϊκό, τον Παναγιωταρά να επαναλάβει αυτή τη μαλακία, «Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη...». Να πει ότι είναι ο Τσίπρας της ΑΕΚ, κάποιος αποδεκτός από τον κόσμο προπονητής, κάποιος επιλεγμένος από τη διοίκηση, να του το... συγχωρήσεις.

Η ΑΕΚ έμεινε χωρίς προπονητή. Ανέλαβε «υπηρεσιακός» ο Μανωλάς κι όταν ο Στέλιος βγήκε μπιέλα, προέκυψε ο Παναγιωταράς, που δεν είναι απλός Παναγιώτης. Παναγιώταρος, όνομα και πράμα.

Να μιλήσω σοβαρά. Είμαι σίγουρς ότι το παλληκάρι επειδή είναι χαμηλών τόνων του ξέφυγε η μεγαλοπρεπής κουβέντα του. Ότι Εγώ αναλαμβάνω την ευθύνη. Αποκλείεται να την εννοεί. Μας δίνει, όμως, την αφορμή να τη σχολιάσουμε.

Δεν λέγεται από ΚΑΝΕΝΑΝ Τσίπρα και Παναγιωταρά αυτή η εξωφρενική κουβέντα Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη. Ποιος είσαι, ρε τιτάνιε, ρε ουράνιε, ρε μυθικέ αρχηγέ! Εγώ ο οπαδός της ΑΕΚ, ο μέτοχός της, όποιος έχει σχέση με την ομάδα τι... κερδίζω επειδή εσύ... αναλαμβάνεις την ήττα; Τι λιγώτερο χάνω. Τίποτα. Η ζημιά έγινε. Και είναι ανεπανόρθωτη.

Βάζει το χέρι στην τσέπη μου ο Τσίπρας και μου παίρνει ακόμα κι αυτά που δεν έχω. Και τι λέει ο δικός σου; Το κάνω για το καλό σου. Για ένα καλύτερο αύριο. Κι αν δεν προκύψει το καλύτερο αύριο, θα καθαρίσει ο Τσίπρας. Θα μου πει: «Αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ...».

Διαβάστε ακόμα:

Για τη συντριβή της ΑΕΚ φταίει ο Πανιώνιος