ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΥΚΟΥΛΑΚΗΣ ΣΤΟ ΑΕΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

πηγή: Intime
 

Παράπονα για τη διαιτησία ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι που κέρδισε με 3-1 η ΑΕΚ. Τι συμβαίνει; Ξανακτύπησε η εγκληματική οργάνωση, μάλιστα σε ντέρμπυ ανάμεσα σε δύο «συμμάχους». Του Αλαφούζου και του Μελισσανίδη, που βρίσκονται στην ίδια πλευρά και πολεμάνε τη διαφθορά στο πρωτάθλημα.

Η γνώμη μου είναι ότι ο Παναθηναϊκός αν ήταν περισσότερο τυχερός, λιγώτερο απρόσεκτος, θα το έπαιρνε το ματς. Και με βάση την εικόνα του η νίκη του δεν θα ήταν έκπληξη. Πέρα απ' αυτό.

Τα παράπονα για τον διαιτητή σε... υποψιάζουν. Πολύ περισσότερο όταν ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είναι ο μεγαλύτερος κατήγορος, ο πλέον σίγουρος για την ύπαρξη της εγκληματικής οργάνωσης. Ήταν, λοιπόν, «μιλημένος» ο Κουκουλάκης, να μην αφήσει τον Παναθηναϊκό να κερδίσει; Να σου πω.

Δεν έχουν «αυτί» όλοι οι διαιτητές στην εγκληματική οργάνωση. Υπάρχουν κοράκια που... σνομπάρουν το τι παίζει στην πιάτσα, ποιες είναι οι ισορροπίες, τι θέλει ο «ισχυρός». Ο Κουκουλάκης δεν είναι απλά τίμιος διαιτητής. Αν υπάρχουν, που υπάρχουν και διαιτητές με καθαρό «ποινικό μητρώο», ο Κουκουλάκης είναι ο πιο τίμιος.

Να το πω αλλοιώς. Ειδικά τούτη την εποχή ουδείς τολμάει να πλησιάσει διαιτητή. ΟΥΔΕΙΣ. Σημειώνω ακόμα, ότι ειδικά τούτη την εποχή είναι παραλογισμός ένας διαιτητής, σε τέτοιο ματς, στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, να διανοηθεί να παίξει αλεπουδιάρικα.

Μήπως ο Παναθηναϊκός, που είναι αδικαιολόγητος να... παραπονιέται για τη διαιτησία, ακόμα κι αν πράγματι αδικήθηκε, αντέδρασε έτσι από... κεκτημένη ταχύτητα. Έχει γίνει συνήθειο στον Αλαφούζο να διαμαρτύρεται.

Βεβαίως δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με τους κανόνες καλής συμπεριφοράς, ακόμα κι αδικείται από τη διαιτησία μια ΠΑΕ, να ρίχνει... υπονοούμενα. Στο φινάλε υπάρχουν και τα ανθρώπινα λάθη. Και πάνω απ' όλα είναι καταδικαστέο να δυσφημεί το ποδόσφαιρο μια ποδοσφαιρική εταιρεία

Διαβάστε ακόμα:

Δεν υπάρχει καμμιά συμμαχία Τίγρη - Μαρινάκη