ΠΑΟΚ, ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΟ... ΦΙΑΣΚΟ ΜΠΕΡΜΠΑΤΩΦ!

πηγή: Intime
 

Σύμφωνοι, υπάρχει εγκληματική οργάνωση, που στέρησε στον ΠΑΟΚ κάποιους βαθμούς. Αντί να τερματίσει με 40(!) βαθμούς διαφορά από τον πούστη Ολυμπιακό, έπρεπε να τελειώσει τις 30 αγωνιστικές με 35, ίσως και 25 βαθμούς πίσω από τον πρωταθλητή.

Σύμφωνοι, φταίει ο Γκιρτζίκης και η πουλημένη ΕΠΟ που ο ΠΑΟΚ αντί να τερματίσει στην δεύτερη θέση, έμεινε 10 βαθμούς πίσω από τον τρίτο Παναθηναϊκό. Και πέρασε μόλις ένα πόντο τον Πανιώνιο.

Κι όλα αυτά χωρίς τον... Μπερμπάτωφ. Ποιος φταίει που ο Βούλγαρος αποδείχθηκε μια μεταγραφή σκέτο φιάσκο; Μάλλον ο ίδιος ο ΠΑΟΚ, όχι ο Μπερμπάτωφ.

Ο παικταράς, τούτο το μέγα όνομα, λέω για τον Μπερμπάτωφ, δεν ήρθε μόνος του στη Θεσσαλονίκη. Η απόφαση ήταν του ΠΑΟΚ, που στην περίπτωση της συγκεκριμένης μεταγραφής κατέδειξε την προχειρότητά του στις επιλογές ποδοσφαιριστών.

Ο ΠΑΟΚ με το εισιτήριο στα προκριματικά του τσάμπιονς ληγκ θέλει, δεν θέλει θα προχωρήσει σε μεταγραφές. Η γκραν σουξέ αποτυχία με τον Μπερμπάτωφ, ας γίνει μάθημα. Της πρώτης δημοτικού το μάθημα να αποφασίσει ο ΠΑΟΚ να μάθει. Ότι η νέα σαιζόν, πριν ακόμα ξεκινήσει η προετοιμασία, αρχίζει με τις σωστές μεταγραφές.

Διαβάστε ακόμα:

Βαράτε με κι ας κλαίω ο Κοντονής