Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ...«ΓΛΥΦΕΙ» ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ!

πηγή: Intime
 

Αρνούμαι να γίνω συνομιλητής με άτομα όπως ο Μελισσανίδης και ο Σαββίδης, διότι έχει αποδειχθεί πως έχουν άμεση σχέση με το οργανωμένο έγκλημα, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Αυτή τη μπαρούφα ολκής υποστήριξε δημόσια ο Βαγγέλης Μαρινάκης κι όλοι έπεσαν ξεροί. Πότε, αλήθεια, και πώς έχει... αποδειχθεί η σχέση των κυρίων της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ με τον υπόκοσμο, όπως αναφέρει ο κύριος του Ολυμπιακού, και γι' αυτό αρνείται να συνεργαστεί μαζί τους για το καλό του ποδοσφαίρου.

Πιθανόν ο Ιβάν και ο τίγρης να έχουν πράγματι σχέση με το οργανωμένο έγκλημα και με τον υπόκοσμο. Αυτό, όμως, δεν έχει... αποδειχθεί, όπως ισχυρίζεται ο Μαρινάκης.

Άλλο, όμως, είναι το πλέον αξιοσημείωτο στην προσωπική επίθεση του Μαρινάκη. Δεν αναφέρει τον Αλαφούζο! Από την τριπλέτα της «αντιπολίτευσης» της ΕΠΟ και της συμμαχίας ενάντια στην εγκληματική οργάνωση, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού... ξεχνάει τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού! Τον μεγαλύτερο διώκτη του. Τι να συμβαίνει;

Μήπως ο Μαρινάκης κάνει... ''άνοιγμα'' στον Αλαφούζο. Μήπως ποντάρει στη διάσπαση του «τρίο» κολακεύοντας ο Μαρινάκης με τον τρόπο του τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού. Μήπως παίζει κάτι άλλο, και ποιό να' ναι αυτό;

Διαβάστε ακόμα:

Βάζει το κεφάλι του στο στόμα του θηρίου