ΚΟΝΤΟΝΗ, ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

πηγή: Intime
 

Τα μούτρα κρέας έκαναν του Κοντονή Σταύρου ο Ευάγγελος Μαρινάκης και ο Δημήτριος Μελισσανίδης. Και τι δεν είπαν ο του Ολυμπιακού και ο της ΑΕΚ, ο ένας σε βάρος του άλλου. Φοβερά πράγματα. Και ο συριζαίος υφυπουργάκος, ο λαλίστατος και ο μη σηκώνων μύγα στο αριστερό σπαθί του Κοντονής Σταύρος έβγαλε το σκασμό. Ούτε μιλιά. Λέξη. Κανονικά όφειλε ήδη να ρίξει καμπάνες στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Δεν κατάλαβα. Τιμωρείται μια ομάδα για τους χουλιγκανισμούς των φανατικών της εξέδρας κι όχι για την βαρύτατη δυσφήμηση που προκαλούν στο ποδόσφαιρο οι δημόσιες τοποθετήσεις αφεντικών ΠΑΕ για γκάγκστερ, υπόκοσμους, παραισθήσεις, ψυχιατρεία.

Ο Κοντονής Σταύρος αν ήταν συνεπής αγωνιστής της κάθαρσης και της εξυγίανσης, αυτές τις παπαρδέλες που σαλιαρίζει σε κάθε ευκαιρία, θα καθιστούσε υπόλογους τους δικαστές που έμειναν απαθείς στο όργιο της λεκτικής αντιπαράθεσης Μαρινάκη-Μελισσανίδη.

Εκτός κι αν ο αποφασισμένος να συντρίψει τη διαφθορά και την εγκληματική οργάνωση Κοντονής Σταύρος σκέπτεται το άλλο. Εκείνη τη μαλακία που δεν του βγήκε. Να καλέσει στο γραφείο του Αλαφούζο, Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη.

Θυμίζω ότι ο Αλαφούζος, και μπράβο του, αρνήθηκε να συμμετάσχει σ' αυτήν την παρωδία στο γραφείο της υφυπουργάρας, ο οποίος επέμενε να στήσει το θέατρό του με τους άλλους τρεις. Κι όταν δεν του έβγαινε η δουλειά, έκανε παράπονα γιατί ο εισαγγελέας... δεν επέτρεψε την παρουσία του Μαρινάκη.

Κοντονή, μη κωλώνεις. Αγνόησε τον εισαγγελέα και φώναξε στο γραφείο σου τα δύο παλιόπαιδα, τον Μελισσανίδη και τον Μαρινάκη, να τους τραβήξεις ένα χέσιμο, για να γίνουν καλά παιδιά. Να τους μιλήσεις για τα ιδεώδη του Σύριζα, ότι στην Ελλάδα έχουν...αλλάξει τα πράγματα και δεν μπορούν να τον καταργούν. Αυτό έγινε. Τα άντερά τους είπαν Μαρινάκης, Μελισσανίδης, σα να μην υπάρχουν νόμοι, όργανα, υπουργός. Σα να παίζουν μόνοι τους.

Διαβάστε ακόμα:

Ιβάν, μην μοιάσεις του Τσίπρα