ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΓΙΑ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΚΑ

πηγή: Intime
 

Ο Μελισσανίδης, λέει, έδωσε πολλά λεφτά και πήρε από τον Ατρόμητο τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Μπάρκα. Άρα, λένε, οι αιώνιοι της πλάκας που απευθύνονται στους οπαδούς της πλάκας, μαγκιά του Μελισσανίδη. Μπράβο στον τίγρη. Τον ελπιδοφόρο Μπάρκα πήρε η ΑΕΚ, όχι ο ΠΑΟΚ.

Εγώ δεν βλέπω καμία μαγκιά. Η μεταγραφή ποδοσφαιριστή είναι μια καθαρά επιχειρηματική κίνηση της ανώνυμης εταιρείας, με δεδομένο το ρίσκο. Άρα, απαγορεύονται τα πανηγύρια.

Θα μου πεις ότι ο άλλος έχει ανάγκη να θριαμβολογήσει. Και η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή του δίνει την αφορμή. Όπως, επίσης, θα μου πεις, ότι κάποιοι θέλουν να γλύψουν τον φουκαραδισμό της εξέδρας. Σα να του λένε είστε μεγάλη ομάδα, πάρτε ντόπα και ελπίδα για το νέο πρωτάθλημα.

H μαγκιά, κύριοι μαλάκες, δεν είναι να πληρώσεις. Η μαγκιά είναι να κερδίσεις από το συμβόλαιο που θα κάνεις μ' έναν παίκτη. Πρώτον, να σου παίξει μπάλα ο παίκτης, να βγάλει με το παραπάνω τα λεφτά που ξόδεψες γι' αυτόν. Και, δεύτερον, αν χρειαστεί να τον μεταπωλήσεις, να κάνει παντελόνι η ΠΑΕ περισσότερα απ' όσα είχε δαπανήσει.

Ο Μελισσανίδης στις ομάδες πρώτου επιπέδου της Ελλάδος είναι ο Νο1 πετυχημένος πρόεδρος, με τις μεταγραφές που στο παρελθόν υπέγραψε στην ΑΕΚ. Όπως ο Αλαμάνος στον Απόλλωνα στις ομάδες του δευτέρου επιπέδου. Να παίρνεις παίκτη που δεν τον «βλέπει» άλλη ομάδα κι αυτός να δίνει πόντους στην ομάδα σου. Αυτή είναι η μαγκιά.

Άσε, λοιπόν, πρώτα να δούμε τι ψάρια θα πιάσει ο Μπάρκας, και μετά ρίξτε τη σπάτουλα στον τίγρη, που στο φινάλε δεν την έχει ανάγκη.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΕΚ και Κετσπάγια, το μεγάλο στοίχημα της χρόνιας