ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΟΧΙ Η ΘΥΡΑ 7

πηγή: Intime
 

Πριν από 30 χρόνια είχε βουίξει η Ελλάδα για το σκάνδαλο Κοσκωτά. Του τραπεζίτη που με την κάλυψη του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου είχε κατακλέψει την τράπεζα Κρήτης και παρ' ό,τι βάζελος, για να κερδίσει δημοφιλία αγόρασε την ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον εφοπλιστή, τον μακαρίτη Σταύρο Νταϊφά. Τα όργια των οργίων έκανε ο Κοσκωτάς, είχε ξευτυλίσει το χρήμα, προκειμένου να παρουσιάσει εντυπωσιακές μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Τόσο στη ξευτύλα την είχε τη γαβροσύνη.

Θεός για κάποιους οπαδούς του θρύλου ο Γεώργιος Κοσκωτάς, και στα παπάρια τους αν ήταν καραμπινάτος κομπιναδόρος. Φέρε τις σακούλες με τα εκατομμύρια, τεράστιε και ουράνιε Κοσκωτά, κι ας είναι από λαθρεμόριο ναρκωτικών, πακέτα από καταθέσεις ΔΕΚΟ, αρκεί να δώνεις τα μαύρα πακέτα στην Ολυμπιακάρα μας.

Τα ξεχάσαμε αυτά; Ας τα θυμηθούμε με την υπόθεση των 30 «βιβλίων» που θα μετέφερε ο Μαρινάκης στον Τσίπρα. Είναι ύποπτη αυτή η ιστορία; Βρώμικη; Μήπως πεντακάθαρη, άσχετο αν γίνεται σε στυλ συνωμοτικό η συνομιλία Καραμήτσου-Μαρινάκη.

Η θύρα 7 γιατί απειλεί ότι θα προστατεύσει τον Μαρινάκη; Τι κόλπο είναι αυτό. Η θύρα 7 οργανώθηκε στον Σύριζα; Έχει μετοχές στο «Πρώτο Θέμα». Διαβάζει «βιβλία» του «γιατρού»;

Δεν υπάρχει κράτος να προστατεύσει τον Ολυμπιακό, λέει η θύρα 7. Σουρεαλιστικόν! Βεβαίως και δεν υπάρχει κράτος. Αν υπήρχε ο πρώτος που όφειλε να υποστηρίξει τον Μαρινάκη είναι ο Τσίπρας. Να πει ότι «βιβλία» είναι βιβλία. Φάρμακα. Προφυλακτικά. Κατσαβίδια. Εικόνες αγίων. Γραβάτες. Κάτι.

Αυτό περιμένεις. Να πει ο ίδιος ο Τσίπρας ότι Ναι, περίμενα τα βιβλία από τον Μαρινάκη. Δεν έχω καμία σχέση με τον Μαρινάκη, τον έχει αναλάβει ο Παππάς. Τι μαλακίες είναι αυτές της θύρας 7, που μπερδεύει τον Ολυμπιακό.

Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο. Η υπόθεση έχει πράγματι ποδοσφαιρική εμπλοκή. Λες, να δουλεύει πρακτορικά υπέρ του Παναθηναϊκού η θύρα 7, ρουσφέτι στον βάζελο πρωθυπουργό. Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση γιατί μπερδεύτηκε στο σενάριο η θύρα 7.

Διαβάστε ακόμα:

Θα αρχίσει τις πλάκες ο Μαρινάκης