Η ΑΤΙΜΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΛΛΑΣ ΣΤΟ ΚΡΟΑΤΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Λες να της «πάει» η Γαλλία της Κροατίας; Στο πολύ καλό, αρκετά χορταστικό παιχνίδι με την Τουρκία, τα ρεμάλια παρουσίασαν πολύ καλή ομάδα. Λες να γίνει όπως το 1998, που η Κροατία πήρε την τρίτη θέση στο μουντιάλ, που είχε γίνει στην Γαλλία.

Δεν μπορείς να κρίνεις ποια προοπτική έχει αυτή η Κροατία του 2016 από ένα μόνον ματς. Όταν, μάλιστα, η Τουρκία ήταν λίγη. Αδύνατη και αδύναμη. Δεν θα ήταν έκπληξη αν έχανε με 3-0 και 4-0. Εδώ βγαίνει η κουβέντα από την αρχαιότητα. Πουτάνα μπάλα! Άτιμη και άδικη.

Το ματς τελείωσε μόνον 1-0, σκορ ουδεμία σχέση με την εικόνα των δύο αντιπάλων. Και μήπως τελείωσε 1-1. Το επαναλαμβάνεις: Πουτάνα μπάλα!

Λάθος. Η κατάρα ανήκει στο παιχνίδι, στο ποδόσφαιρο, όχι στην πόρνη μπάλα. Στο 90 χάνει την ευκαιρία στο τετ-α-τετ να ισοφαρίσει η Αλβανία την πολύ καλύτερη Ελβετία. Και στο Τουρκία-Κροατία 0-1 οι Ερντογάνηδες στο τελευταίο πεντάλεπτο κυκλοφορούν στην περιοχή των Κροατών που από την υπερπροσπάθεια είχαν παραδώσει το πνεύμα.

Κατάλαβες τι πρόστυχο πράμα είναι το ποδόσφαιρο. Να έχει δοκάρια και φάτσα-κάρτα ευκαιρίες η Κροατία και από μία στραβοκλωτσιά, που ούτε γι' αυτήν ήταν ικανοί οι Τούρκοι, να έχανε τη νίκη τελικά.

Διαβάστε ακόμα:

Ποια είναι η καυτή αλήθεια για τον Μπερμπάτωφ