ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ, ΟΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΙ ΓΑΒΡΩΝ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ

πηγή: Intime
 

Μόνον πάρτυ δεν έστησαν οι γάβροι για το μεγάλο και ιστορικό γεγονός. Το ότι θα μείνει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ στο θρύλο ο Βασίλης Σπανούλης. Είναι να κουνάς το κεφάλι σου και χωρίς να αξίζει να δείχνεις κατανόηση για τον εν λόγω οπαδικό ενθουσιασμό και τα περήφανα πρωτοσέλιδα.

Γιατί, όμως, σαλτάρησαν από τη χαρά τους οι γάβροι, με τη συμφωνία του παικταρά Σπανούλη και των μεγαλομετόχων της εταιρείας. Όχι, βέβαια, διότι αυτό έκρινε η οικογένεια Σπανούλη. Ότι αυτό συνέφερε τον Βασίλειο και την Ολυμπία Χαψονίδου. Ότι ήταν το καλύτερο για τα παιδιά τους.

Ποιος ασχολείται με το καλό του ζευγαριού. Η παραμονή Σπανούλη θα οφελήσει τον Ολυμπιακό. Αυτό, και μόνο αυτό ενδιαφέρει τους οπαδούς. Και, βέβαια, ότι θα συνεχίσει ακόμα και... για πάντα ο παικταράς με την ερυθρόλευκη, αυτό σημαίνει ότι η ερυθρόλευκη φανέλα είναι η καλύτερη. Η πρώτη.

Τι θα πει, να κάνουμε ταμείο, ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό; Ο παίκτης είναι στα γεμάτα 34 χρονών, πόσα χρόνια να παίζει ακόμα στο υψηλό επίπεδο και κάτω από την πίεση του ευρωπαϊκού ανταγωνισμού; Ήδη, ο Σπανούλης έχει γράψει 20(!) χρόνια επαγγελματικού μπάσκετ.

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ο Σπανούλης στον Ολυμπιακό. Ανέκδοτο. Οπαδικό ανέκδοτο. Πού να πήγαινε εκτός Ολυμπιακού; Η καλύτερη του παίκτη να μείνει για ένα, άντε δύο ακόμα χρόνια, όσο κρατήσει...

Και οι άλλοι το παρακάνανε. Συμπληρωμένα τα 36 του ο Διαμαντίδης και το τρελάνανε το παιδί: «Μείνε!», «Μη φεύγεις!».

Τελικά, να σου πω το μυστικό. Αυτή η οπαδική «υπερβολή», αυτό το τέντωμα οφείλεται στην ανάγκη του οπαδού να εκφράσει τον συλλογικό του πατριωτισμό. Ότι υποστηρίζει μεγάλη ομάδα. Τρανή. Αιώνια.

Καβάλησε τα 36 ο ένας, μη φεύγεις. Ο άλλος στο προσεχές πρωτάθλημα θα περπατάει στα 35, ανακούφιση που έμεινε... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ. Αν δεν ήταν οπαδοί, θα τους κτυπούσα φιλικά την πλάτη και θα τους έλεγα στο αυτί «Κουράγιο, δεν είναι τίποτα, θα περάσει...».

Διαβάστε ακόμα:

Ψηστήρι Εσιέν στον Κεϊτά για Παναθηναϊκό